Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, în sferturile de finală de la Wimbledon, după victoria în trei seturi cu Van De Zandschulp

Alex Masgras

Actualizat 04/07/2022 la 23:05 GMT+3

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după victoria din optimi în trei seturi în fața lui Botic Van De Zandschulp.

Rafael Nadal steht im Viertelfinale von Wimbledon

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal a obținut calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce l-a învins în optimile de finală de Botic Van De Zandschulp, scor 6-4, 6-2, 7-6(6).
Dacă în primele două seturi, campionul spaniol nu a întâmpinat probleme, setul al treilea i-a dat mai multe bătăi de cap lui Nadal. Van De Zandschulp a făcut break-ul, urmat de rebreak-ul lui Nadal în ghemul următor. La 3-2, spaniolul a realizat al doilea break, iar partida părea că se îndreaptă către o victorie lejeră a lui Nadal.
Van De Zandschulp însă a făcut un nou break, atunci când Nadal a servit pentru meci, la 5-3, trimițând ulterior partida în tiebreak. În cele din urmă, Nadal s-a impus la tiebreak cu 8-6, nu înainte ca olandezul să salveze trei mingi de meci.
Citește și:

Taylor Fritz, următorul adversar al lui Nadal la Wimbledon

În sferturile de finală de la Wimbledon, Rafael Nadal îl va întâlni pe Taylor Fritz. Americanul, care nu a pierdut set la ediția din acest an de la Londra, l-a învins în optimi pe Jason Kubler, 6-3, 6-1, 6-4.
Nadal și Fritz s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare având câte o victorie. Ultima partidă a avut loc în acest an, în luna martie, în finala de la Indian Wells, acolo unde s-a impus americanul, care i-a încheiat lui Nadal seria de 20 de victorii la rând de la începutul acestui an.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 5 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo