Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, victorie muncită în primul tur la Wimbledon! L-a învins în 4 seturi pe debutantul Cerundolo

Bianca Dumitru

Publicat 28/06/2022 la 21:06 GMT+3

Rafael Nadal s-a calificat, în această seară, în turul 2 al turneului de la Wimbledon, învingându-l în 4 seturi pe Francisco Cerundolo.

Rafa Nadal (Wimbledon 2022)

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal a început cursa pentru cel de-al treilea titlu de Grand Slam din acest an. Ibericul de pe locul 4 ATP l-a învins în primul tur de la Wimbledon pe Francisco Cerundolo, în 4 seturi, scor 4-6, 3-6, 6-3, 4-6, după trei ore și 36 de minute de joc.
Victoria din această seară a fost al 15-lea succes consecutiv în turneele de Grand Slam în 2022, Nadal câștigând precedentele două competiții, Australian Open și Roland Garros.
Cerundolo, locul 41 ATP, nu i-a făcut deloc viața ușoară lui Rafa, duelul fiind unul echilibrat pe tot parcursul meciului, fiecare dintre cei doi sportivi aflându-se alternativ la conducere.
Experiența lui Rafael Nadal și-a spus, însă, cuvântul, iar argentinianul, care a jucat primul său meci la Wimbledon, nu a reușit să trimită partida în setul decisiv.
Citește și:
După calificarea în turul 2 pe All England Club, Rafael Nadal va avea parte de un adversar mai accesibil, conform clasamentului. Ibericul îl va întâlni pe Ricardas Berankis, locul 106 ATP, care l-a învins astăzi în 3 seturi pe Sam Querrey, scor 4-6, 5-7, 3-6.
Wimbledon 2022 - 28 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo