Kyrgios a devenit un jucător antipatic în viziunea multor persoane, însă fostul tenismen suedez știe cum adversarii săi pot ieși învingători în urma unei partide cu el. Wilander l-a avertizat astfel pe Garin, dar și pe viitori adversari ai australianului, în legătură cu stilul său de joc.
"Trebuie să fii pregătit, clar trebuie să fii pregătit. Trebuie să realizezi că atunci când Kyrgios își începe haosul controlat, va însemna probabil că joacă mai bine. Cel mai important lucru este să fii pregătit pentru asta. Asta înseamnă, nu te îngrijora, să nu îți pese, nu asculta ce spune Nick, practic nu te uita la el.
Joacă mingea de tenis care vine spre tine și să știi că tipul care o lovește spre tine este unul dintre cei mai talentați jucători din toate timpurile. Este literalmente un geniu când vine vorba de a simți, de tactici și de lovirea mingii la momentul potrivit. Trebuie doar să împiedici asta și să îți pui ceva la ochi. Fă ce poți să faci ca jucător și nu te îngrijora de ce se întâmplă pe cealaltă parte."
National Bank Open
Kyrgios, scos din minți de un jurnalist, după victoria cu Medvedev! Ce l-a deranjat pe australian
11/08/2022 LA 11:26

Kyrgios, la potențial maxim?

Wilander a vorbit în continuare despre forma excelentă în care se află jucătorul australian, care poate ajunge pentru prima dată într-o semifinală de Grand Slam:"Este mult mai dedicat. Poți vedea asta la fizic, este într-o formă mai bună. Poți vedea și mental. Este tot Nick Kyrgios, dar este concentrat pe majoritatea punctelor și este focusat pe victorie.
Este acest Nick Kyrgios cel care și-a atins în sfârșit potențialul în ceea ce privește rezultatele și care poate amenința cei mai buni jucători din lume în posibilitatea de a merge până la capăt sau de a ajunge într-o semifinală de Grand Slam, sau poate chiar având șanse de a ajunge în finală? Este posibil să avem un Nick Kyrgios diferit în viitor față de cel pe care i-am văzut în ultimii șase, șapte ani."
Kyrgios și Garin se vor întâlni astăzi pentru prima oară într-un meci direct, pe terenul nr. 1.
https://i.eurosport.com/2022/07/05/3404771.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
National Bank Open
Kyrgios promite să facă spectacol în meciul cu Medvedev la Montreal: "Fanii vor primi ce își doresc"
10/08/2022 LA 11:49
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27