Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a impus ieri în marea finală de la Wimbledon în fața lui Matteo Berrettini cu scorul de (4) 6-7, 6-4, 6-4, 6-3, la capătul unui meci incredibil care s-a întins pe durata a trei ore și 27 de minute de joc. Novak Djokovic a cucerit astfel titlul major cu numărul 20, aflându-se acum la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal.
În drumul său spre marele trofeu, Novak Djokovic a trecut de Jack Draper, Kevin Anderson, Denis Kudla, Cristian Garin, Marotn Fucsovics, Denis Shapovalov și Matteo Berrettini, cedând doar două seturi, în primul tur și în finală. Goran Ivanisevic este convins că Nole va fi desemnat de tot mai multă lume cel mai bun tenismen din istorie.

Pariul lui Goran Ivanisevic pentru Novak Djokovic după titlul de la Wimbledon 2021

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
23/09/2021 LA 15:31
Dacă Novak Djokovic va câștiga US Open în luna septembrie, el va deveni primul tenismen de la Rod Laver în 1969 care obține Calendar Grand Slam, și doar al treilea din istorie care obține această performanță incredibilă. Goran Ivanisevic este deja convins că Djokovic va rămâne cunoscut în istorie drept cel mai bun din toate timpurile.
"Pentru mine, dezbaterea s-a încheiat deja. Scrie istorie cu fiecare ocazie pe care o are. Va reuși să câștige și la US Open, chiar cred că e capabil să se impună și acolo, cred că le poate câștiga pe toate patru în acest sezon. Atunci chiar cred că nu mai e loc de discuții. Pentru mine s-a terminat demult discuția, e vorba de cine-ți place mai mult. 60 de Grand Slam-uri au împărțit acești trei titani, totul devine chestiune de gust.
E ireal, pentru mine Djokovic a fost cel mai bun încă dinainte să fiu membru al acestei echipe. E singurul care poate să câștige toate cele patru titluri de Grand Slam într-un an. Dacă se impune și la US Open, atunci chiar e gata. Vrea să câștige mai mult și cred că va reuși. E cel mai mare din istorie!", a spus Ivanisevic la conferința de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58