Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Matteo Berrettini, calificare la pas în sferturile Wimbledon 2021! Italianul, victorie facilă cu Ilya Ivashka

Irina Aldea

Publicat 05/07/2021 la 15:00 GMT+3

Wimbledon 2021 | Matteo Berrettini s-a calificat în premieră în sferturile de finală de la All England Club după ce a trecut de sportivul din Belarus, Ilya Ivashka.

Matteo Berrettini steht in Wimbledon in der zweiten Runde

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini, al șaptelea favorit de pe tabloul principal de simplu masculin, s-a calificat în premieră în sferturile de finală la Wimbledon după ce a trecut de sportivul din Belarus, Ilya Ivashka, ocupant al locului 79 ATP, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-1, la capătul unui meci de o oră și 49 de minute de joc.
Italianul nu a întâmpinat nicio problemă în meciul din sferturile de finală, fiind mereu în control total. Mai mult, Berrettini și-a cedat o singură dată serviciul în meci, în setul al doilea, însă returul năpraznic al sportivului de pe locul 9 ATP a făcut imediat diferența și a înclinat balanța în favoarea sa.

Wimbledon 2021 | Matteo Berrettini, pentru prima dată în sferturi la All England Club

În continuare, pentru un loc în semifinale la Wimbledon 2021, Matteo Berrettini se va duela cu învingătorul meciului dintre Alexander Zverev și Felix Auger-Aliassime. Pe aceeași parte de tablou cu italianul se mai află Roger Federer, Lorenzo Sonego, Hubert Hurkacz și Daniil Medvedev.
Berrettini a devenit al 5-lea italian din istorie care ajunge în sferturi la Wimbledon. Prezenţa lui şi a lui Sonego în optimi a reprezentat deja un record pentru Italia. A fost doar pentru a treia oară în istorie când doi italieni ajung în optimi la All England Club (după Giovanni Cucelli și Rolando del Bello - în 1949 și Nicola Pietrangeli și Giuseppe Merlo - în 1955).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo