Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Novak Djokovic, calificare la pas în turul 3 la Wimbledon 2021, după ce a trecut de Kevin Anderson

Irina Aldea

Publicat 30/06/2021 la 17:21 GMT+3

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic s-a calificat în turul al treilea la All England Club după ce a trecut de finalistul din 2018, Kevin Anderson.

Novak Djokovic of Serbia plays a forehand in his Men's Singles Second Round match against Kevin Anderson of South Africa during Day Three of The Championships

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon 2021 după ce a trecut de finalistul din 2018, Kevin Anderson, scor 6-3, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 43 de minute de joc. În continuare, Nole se va duela în turul al treilea cu învingătorul partidei Andreas Seppi și Denis Kudla.
În primul set al meciului, Novak Djokovic a avut nevoie de doar un break pentru a face diferența decisivă. Totuși, fanii sârbului au tras câteva sperieturi zdravene din cauza căzăturilor pe care le-a avut Nole în meci, din cauza umezelii și a ierbii. În setul secund, Novak a făcut două break-uri și a luat un avantaj important în economia partidei. În setul al treilea s-a întâmplat ca în prima manșă, iar Nole a obținut calificarea în turul 3 după obținerea unui break pe finalul setului.

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic, calificare la pas în turul al treilea

În primul tur, Novak Djokovic a trecut la Wimbledon de favoritul gazdelor, Jack Draper, după ce Nole a cedat primul set. Marele campion sârb s-a impus la cel de-al treilea turneu major al anului de cinci ori până acum, în 2011, 2014, 2015, 2018 și 2019.
Campion en-titre la ediția din acest an, Nole își dorește cu orice preț să câștige din nou titlul la All England Club, pentru a ajunge la 20 de titluri majore la general și la egalitate cu marii lui rivali din circuit, Roger Federer și Rafael Nadal. Nole va reveni pe teren la Wimbledon vineri, pentru meciul din turul al treilea, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo