Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matteo Berrettini, în al nouălea cer după finala EURO 2020: "Am avut emoții mai mari decât părinții mei la Wimbledon"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/07/2021 la 10:08 GMT+3

Finalistul din acest an de la Wimbledon, Matteo Berrettini, a fost în tribunele stadionului Wembley pentru a susține naționala Italiei în finala EURO 2020 după ce cu câteva ore înainte pierdea în fața lui Novak Djokovic prima sa finală de Grand Slam.

Matteo Berrettini

Credit imagine: facebook

Articol scris de Alex Masgras
Matteo Berrettini a încheiat ziua de 11 iulie într-o notă pozitivă, asta după ce a sărbătorit alături de Squadra Azurra câștigarea titlului european. Cu câteva ore înainte, la câțiva kilometri de stadionul Wembley, Matteo Berrettini juca în prima sa finală de Grand Slam a carierei.
Acesta a fost învins de numărul 1 mondial, Novak Djokovic, scor 6-7, 6-4, 6-4. 6-3. În ciuda înfrângerii, Berrettini a ajuns la stadion în repriza a doua și crede că le-a purtat noroc italienilor. "Am suferit mult, poate le-am purtat și puțin noroc. Succesul acesta mai ia din amărăciunea finalei de la Wimbledon", a declarat Berrettini pentru Rai.

Matteo Berrettini a dat uitării înfrângerea din finala Wimbledon

În momentul în care s-a ajuns la loviturile de departajare, Berrettini spune că a avut mai multe emoții decât părinții săi în timpul finalei de la Wimbledon. "În momentul în care s-a ajuns la penalty-uri, cred că eram mai rău decât părinții mei în tribunele de la Wimbledon. A fost o zi foarte aglomerată, dar s-a încheiat în cel mai bun mod posibil.
Nu foarte bine pentru mine, dar sper să mai existe și alte ocazii. Ei au câștigat cu un meci mai mult decât mine. Sper să mă revanșez anul viitor. Să susțin Squadra Azzura și să mă bucur alături de ei a fost exact ce aveam nevoie după ce am stat în bubble la Wimbledon", a mai spus Berrettini.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo