Articol scris de Alex Masgras
Matteo Berrettini a încheiat ziua de 11 iulie într-o notă pozitivă, asta după ce a sărbătorit alături de Squadra Azurra câștigarea titlului european. Cu câteva ore înainte, la câțiva kilometri de stadionul Wembley, Matteo Berrettini juca în prima sa finală de Grand Slam a carierei.
Acesta a fost învins de numărul 1 mondial, Novak Djokovic, scor 6-7, 6-4, 6-4. 6-3. În ciuda înfrângerii, Berrettini a ajuns la stadion în repriza a doua și crede că le-a purtat noroc italienilor. "Am suferit mult, poate le-am purtat și puțin noroc. Succesul acesta mai ia din amărăciunea finalei de la Wimbledon", a declarat Berrettini pentru Rai.
Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19

Matteo Berrettini a dat uitării înfrângerea din finala Wimbledon

În momentul în care s-a ajuns la loviturile de departajare, Berrettini spune că a avut mai multe emoții decât părinții săi în timpul finalei de la Wimbledon. "În momentul în care s-a ajuns la penalty-uri, cred că eram mai rău decât părinții mei în tribunele de la Wimbledon. A fost o zi foarte aglomerată, dar s-a încheiat în cel mai bun mod posibil.
Nu foarte bine pentru mine, dar sper să mai existe și alte ocazii. Ei au câștigat cu un meci mai mult decât mine. Sper să mă revanșez anul viitor. Să susțin Squadra Azzura și să mă bucur alături de ei a fost exact ce aveam nevoie după ce am stat în bubble la Wimbledon", a mai spus Berrettini.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Novak Djokovic i-a cucerit pe israelieni! Sârbul a jucat tenis în scaun cu rotile la Tel Aviv
IERI LA 15:56