Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a impus duminică în marea finală de la Wimbledon în fața lui Matteo Berrettini cu scorul de (4) 6-7, 6-4, 6-4, 6-3, la capătul unui meci incredibil care s-a întins pe durata a trei ore și 27 de minute de joc. Novak Djokovic a cucerit astfel titlul major cu numărul 20, aflându-se acum la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal.
În drumul său spre marele trofeu, Novak Djokovic a trecut de Jack Draper, Kevin Anderson, Denis Kudla, Cristian Garin, Marotn Fucsovics, Denis Shapovalov și Matteo Berrettini, cedând doar două seturi, în primul tur și în finală. Marele campion sârb a fost întrebat la conferința de presă dacă se crede cel mai bun tenismen din lume.

Toni Nadal a anunțat când se va ști cine e "GOAT"-ul din tenis

Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 2 ORE
Toni Nadal a reacționat după ce Novak Djokovic a ajuns la 20 de titluri de Grand Slam. Unchiul și fostul antrenor al lui Rafa a scris în rubrica săptămânală din "El Pais" primele impresii după Wimbledon 2021 și a dezvăluit când se va ști cu siguranță cine este cel mai mare tenismen din istorie.
"Cred că nivelul lui Djokvoic nu este mai bun decât era în ​​2011 sau 2015, dar a dovedit că este mereu cu un pas în fața jucătorilor din noua generație. A învins trei jucători de tenis din noul val în finalele ultimelor trei turnee majore. Victoria de la Wimbledon este diferită pentru el. Se pare că Djokovic este în prezent jucătorul favorit la câștigarea cursei titlurilor majore. Peste o lună și jumătate începe US Open și are șansa să ajungă la 21 de titluri de Grand Slam. Atunci vom ști cu adevărat care e situația. Tot ce știu acum e că Rafa nu se va preda și va continua să lupte, nu mi-am pierdut încrederea în el", a transmis Toni Nadal.
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM 7 ORE
Tenis
Pronostic sumbru pentru cariera lui Novak Djokovic: "Viața lui în circuit va deveni un iad!"
ACUM 9 ORE