Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, s-ar putea transforma într-un fiasco, în condițiile în care Marin Cilic (finalist în 2017) și Matteo Berrettini (finalist în 2021) au fost nevoiți să se retragă din competiție din cauza faptului că au fost depistați pozitivi la testările pentru Covid-19.
Organizatorii, care au parte de un start nedorit al turneului, s-ar putea confrunta în următoarele zile și cu alte retrageri. Marin Cilic s-a antrenat joi cu Novak Djokovic, iar Matteo Berrettini a petrecut timp pe teren alături de Rafael Nadal, cu care s-a antrenat în aceeași zi.
În plus, italianul s-a întâlnit și cu Djokovic, care pare acum "încolțit" de coronavirus la Londra, turneul în cadrul căruia este campion en-titre.
National Bank Open
Medvedev nu se gândește la Nadal și Djokovic! Anunțul rusului la Montreal: "Nu se schimbă nimic"
09/08/2022 LA 13:55
Situația de la All England Club a fost comentată de Alize Cornet. Sportiva a făcut câteva acuzații grave privind coronavirusul.
Citește și:

Acuzații grave după cazurile de Covid de la Wimbledon

Potrivit jurnalistului Luigi Gatto, franțuzoaica de pe locul 37 WTA a dezvăluit că jucătorii de tenis s-au confruntat cu Covid-19 și la Roland Garros.
Cornet a adăugat și faptul că atunci a existat o înțelegere între sportivi pentru ca nimeni să nu spună nimic, iar turneul să se desfășoare în condiții normale.
"La Roland Garros totți jucătorii au fost infectați cu Covid-19 și ne-am înțeles să nu spunem nimic. Am avut febră, dureri de gât, dar am continuat să jucăm", a mărturisit Alize Cornet.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
EFG Swiss Open Gstaad
Matteo Berrettini a câștigat duelul cu Dominic Thiem la Gstaad și s-a calificat în marea finală
23/07/2022 LA 12:35
Wimbledon
Swiatek, criticată aspru pentru înfrângerea cu Cornet de la Wimbledon: "E un dezastru, nu-mi explic"
03/07/2022 LA 09:24