Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, victorie rapidă în primul tur la Wimbledon! A pierdut doar 4 game-uri în fața Dayanei Yastremska

Bianca Dumitru

Actualizat 28/06/2022 la 18:12 GMT+3

Ana Bogdan s-a calificat astăzi în turul 2 la Wimbledon, după ce a învins-o în două seturi pe Dayana Yastremska.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan a obținut, în această după-amiază, calificarea în turul 2 la Wimbledon, învingând-o în două seturi pe Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-2, la capătul a 64 de minute de joc.
Românca de pe locul 111 WTA a început meciul în forță, reușind 4 game-uri consecutive. Deși ucraineanca a revenit în joc, nu a avut nicio șansă să schimbe soarta primului set.
În partea a doua a meciului, după ce Yastremska s-a aflat în două rânduri la conducere (0-1, 1-2), Ana Bogdan a reușit 5 game-uri consecutive și și-a adjudecat victoria.
În turul 2 la Wimbledon, românca va da peste câștigătoarea duelului dintre Jasmine Paolini și Petra Kvitova.
Citește și:

5 ROMÂNCE, PE TEREN ASTĂZI LA WIMBLEDON

Tot astăzi, la Wimbledon, Mihaela Buzărnescu a reușit să se califice în turul 2, după ce a trecut în două seturi de Nastasja Schunk, scor 6-4, 6-2. În schimb, Gabriela Ruse a fost eliminată de a 11-a favorită a turneului, Cori Gauff, după un meci extrem de disputat, scor 2-6, 6-3, 7-5.
În afară de ele, Simona Halep și Karolina Muchova se întâlnesc în premieră în circuitul mondial de tenis, de la această oră.
În același timp, și Irina Bara o înfruntă acum pe Chloe Paquet, o adversară abordabilă, în fața căreia are o șansă bună să meargă mai departe.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo