Ajunsă la 40 de ani, Serena Williams și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis. Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, americanca a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un teren de iarbă și a scris: "SW și SW19 (n.r. codul poștal de la Wimbledon). Este o întâlnire. 2022, ne vedem acolo".
Serena Williams a rămas fără antrenor din luna aprilie, atunci când Patrick Mouratoglou a anunțat că o va pregăti full-time pe Simona Halep. "Am vrut să fiu corect cu ea (Serena) și să nu fiu dezamăgit la finalul carierei mele", a povestit Mouratoglou. "M-am dus s-o întreb ce va face. Nu-i era clar. Am întrebat-o dacă vrea să meargă la Roland Garros. Mi-a spus că nu știe. Era cu șase săptămâni înainte de turneu. I-am spus c-o aștept luni la antrenament și că dacă nu vine mă voi considera liber".
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Simona Halep știe cu cine joacă în turul 3 la Wimbledon, dacă trece de Kirsten Flipkens
ACUM O ORĂ

Cine o va antrena pe Serena Williams la Wimbledon, după ce a rămas fără Mouratoglou

Serena Williams nu a contactat un antrenor cu renume și a preferat să împrumute tehnicianul surorii sale, Venus Williams. Este vorba despre Eric Hechtman, un american născut și crescut în Miami, care lucrează cu Venus încă din 2019. De altfel, Serena îl cunoaște bine pe Eric, asta pentru că i-a fost sparring partner în trecut. Hechtman a fost de asemenea partenerul de antrenament al mai multor staruri, precum Roger Federer, Rafael Nadal și evident, Venus Williams.
Eric Hechtman oferă lecții de tenis pe toate palierele de vârstă și este specializat în fitness, tehnică și strategie la nivel intermediar și avansat. În prezent, Eric are propria sa academie, însă evident că nu se poate compara la nivel de experiență cu fostul antrenor. Americanul o va ajuta pe Serena la Wimbledon atât cu sfaturi, cât și cu pregătirea fizică, el ocupând și funcția de sparring partner.
Serena Williams a fost pregătită încă din 2012 de Patrick Mouratoglou, care a dorit o nouă provocare, în condițiile în care Serena nu dădea semne clare că va reveni în competiții. Alături de Mouratoglou, Serena Williams a reușit să câștige 10 dintre cele 23 de turnee de Grand Slam, dar și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, desfășurate tot pe iarba de la All England Club.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Halep și Mouratoglou "iau pe sus" Wimbledon-ul! Mesajul francezului înainte de meciul cu Flipkens
ACUM 4 ORE
Wimbledon
Simona Halep - Kirsten Flipkens se joacă acum în turul 2 la Wimbledon! Meciul e pe Eurosport 1
ACUM 8 ORE