Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ashleigh Barty, gest de super campioană pentru Simona Halep! Ce le-a cerut organizatorilor de la Wimbledon

Irina Aldea

Publicat 23/06/2022 la 14:33 GMT+3

Craig Tyzzer, fostul antrenor al australiencei Ashleigh Barty, a dezvăluit că fostul lider mondial din WTA le-a cerut organizatorilor de la Wimbledon ca Simona Halep să joace primul meci de marți pe arena centrală, în poziția campioanei en-titre.

Ashleigh Barty & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Darren Cahill, omul alături de care Simona Halep a obținut cele mai mari succese ale carierei, a transmis zilele trecute că românca ar trebui să joace primul meci al zilei de marți de pe arena centrală de la Wimbledon, din postura campioanei din 2019, care nu a primit onoarea de a juca la All England Club în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.
Mai multe voci importante din lumea tenisului l-au aprobat pe australian, inclusiv fostul antrenor al lui Ashleigh Barty, jucătoare care a decis la începutul acestui an să se retragă din activitate. Craig Tyzzer a replicat la postarea lui Darren spunând că Ash a vorbit deja cu organizatorii de la Wimbledon, cărora le-a cerut ca Simona "să deschidă balul" la ediția din acest an: "Sunt total de acord și cred că cineva a cerut deja acest lucru", a scris Tyzzer.
CITEȘTE ȘI:

Ashleigh Barty, gest de super campioană pentru Simona Halep înainte de Wimbledon

"Ar fi minunat. Un gest tipic pentru acel cineva", a scris și Darren Cahill la replica lui Tyzzer. Simona Halep ar fi trebuit să deschiză ziua pe arena centrală în 2020, ca urmare a victoriei din 2019, însă n-a mai apucat s-o facă din cauza pandemiei de coronavirus. Din păcate pentru româncă, nici în 2021 nu a reușit să se bucure de această onoare pentru că a fost accidentată. Din acest motiv, Darren Cahill e convins că Simona ar trebui să joace prima pe arena centrală marți, pe 28 iunie.
"Aceasta ar trebui să fie Simona Halep. Covid a anulat Wimbledonul din 2020, iar Simona nu a putut juca anul trecut din cauza unei accidentări, așa că Ash Barty a primit onoarea. Cu Ash retrasă, privilegiul și onoarea ar trebui să revină Simonei. Și-a câștigat dreptul în 2019", a scris Darren Cahill pe pagina sa de Twitter. Kim Clijsters, Andy Roddick și Ivan Ljubicic l-au aprobat pe australian.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo