Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a scris presa din Spania despre victoria Simonei Halep în fața Paulei Badosa de la Wimbledon

Alex Masgras

Actualizat 04/07/2022 la 22:02 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după o victorie categorică în optimile de finală contra Paulei Badosa, scor 6-1, 6-2. Presa din Spania a apreciat prestația româncei și a aplaudat parteneriatul acesteia cu Patrick Mouratoglou.

Simona Halep steht im Viertelfinale von Wimbledon

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, după o prestație foarte bună în fața Paulei Badosa, a patra favorită de la All England Club, scor 6-1, 6-2, după doar o oră de joc.
Campioană la Londra în 2019, Simona Halep și-a dominat în totalitatea adversara pe care a învins-o în urma unui meci asemănător și la Madrid, în urmă cu două luni.
Spaniolii de la Marca au recunoscut superioritatea lui Halep și au aplaudat parteneriatul acesteia cu Patrick Mouratoglou, fiind de părere că antrenorul francez a făcut-o pe româncă să creadă din nou în abilitățile sale:
"Badosa, a patra favorită a turneului, a fost depășită categoric de o rivală care a avut o prestație asemănătoare și la Madrid. La Caja Magica a câștigat patru ghemuri, acum au fost doar trei.
Halep, la 30 de ani, a găsit stabilitate după ce l-a angajat pe experimentatul antrenor Patrick Mouratoglou. Francezul, cel care a fost alături de Serena Williams timp de 10 ani, a făcut-o pe româncă să creadă că poate câștiga din nou la Wimbledon", au notat spaniolii de la Marca.
picture

Simona Halep, meci "de pus în ramă" la Wimbledon, cu Paula Badosa! Românca a cedat doar 3 game-uri

Citește și:

SIMONA HALEP O VA ÎNTÂLNI PE AMANDA ANISIMOVA ÎN SFERTURILE DE LA WIMBLEDON

Sferturile de finală din acest an de la Wimbledon ne propun întâlnirea dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, două jucătoare care au fost antrenate în trecut de Darren Cahill.
Simona Halep a câștigat partida din optimile de finală de la Wimbledon contra Paulei Badosa. Meciul de pe terenul central de la All England Club a fost controlat în totalitate de campioana din 2019, care s-a impus cu 6-1, 6-2.
Până acum, Halep și Anisimova s-au întâlnit de trei ori, românca fiind cea care s-a impus de două ori în duelurile directe. Ultima întâlnire a avut loc luna trecută, pe iarbă, în sferturile de la Bad Homburg, acolo unde Simona Halep s-a impus fără drept de apel, scor 6-2, 6-1.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo