Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, legendara Serena Williams a revenit pe terenul de tenis săptămâna trecută, în proba de dublu a turneului de la Eastbourne, acolo unde a făcut pereche cu Ons Jabeur. Cele două au ajuns până în semifinale, meci înaintea căruia s-au retras din cauza unei probleme acuzate de tunisiancă.
După 12 luni de absență din cauza unei accidentări, s-a crezut că Serena Williams plănuiește să se retragă, însă americanca nu ia în calcul această posibilitate. Ea debutează azi la Wimbledon și o va întâlni în runda inaugural pe franțuzoaica Harmony Tan, ocupanta locului 115 WTA.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Năstase a reacționat, după ce Serena Williams și-a anunțat retragerea: "De ce să fie o pierdere?"
ACUM 13 ORE

De ce poartă Serena Williams plasturi pe față la revenirea în circuit

Serena Williams a apărut săptămâna trecută la Eastbourne pe terenul de tenis purtând cu plasturi pe obraz. În timp ce multă lume s-a întrebat pentru ce a apelat americanca la ei, jurnaliștii americani au descoperit motivul. Potrivit The Times, această apariție unică se datorează unei probleme de lungă durată cu sinusurile pe care jucătoarea o are. Banda are rolul de a ușura presiunea și durerea cauzate de această afecțiune.
https://i.eurosport.com/2022/06/25/3398872.jpg
Serena Williams a vorbit anterior despre această afecțiune în 2007: "Sunt o persoană care suferă din cauza sinusurilor. Să joci tenis sau să faci cam orice în fiecare zi nu este ușor atunci când ai astfel de probleme. Simți multă presiune, congestie și durere, iar antrenamentele pentru Grand Slam-uri... nu sunt ușoare".
Ce este sinuzita?
Sinuzita (rinosinuzita) semnifică inflamația sinusurilor nazale, ca o consecință a unei răceli, a unei alergii sau a unui blocaj la nivelul sinusurilor. Această inflamație poate cauza o suprainfectare virală, bacteriană sau fungică. În general, sinuzita trece de la sine, în curs de câteva săptămâni, însă, în unele cazuri, se poate întinde pe o durată mai îndelungată și poate necesita adoptarea unei scheme terapeutice complexe.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/28/3399958.jpg
Tenis
Serena Williams nu mai e de mult concentrată la tenis! Episod uluitor cu Mouratoglou în prim plan
IERI LA 16:15
Tenis
Serena Williams, laude pentru Ash Barty pentru că s-a retras la 25 de ani: "Simt o mare durere!"
10/08/2022 LA 12:27