Ons Jabeur este o fană înfocată a fotbalului. Finalista din acest an de la Wimbledon iubește să se uite la fotbal și a recunoscut că este o mare fană a lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez, care a evoluat la Real în perioada 2009-2018, a făcut-o pe jucătoarea din Tunisia să devină fana echipei de pe Santiago Bernabeu.
"Iubesc fotbalul și sunt o mare fană a lui Cristiano Ronaldo. Este un sportiv grozav și o mare inspirație pentru mine. Când juca la Juventus, am reușit să obțin un tricou cu semnătura lui. A fost incredibil.
Am devenit fana lui Real Madrid mulțumită lui Cristiano. Când eram mai mică și mă jucam jocuri video, mereu alegeam Real Madrid, iar de atunci iubesc echipa
Wimbledon
Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! Cine o inspiră
15/07/2022 LA 13:02
Am fost destul de tristă când a plecat Cristiano, dar mereu îl urmăresc, la fel și când vine vorba de Real. Așa că acum o susțin și pe Manchester United, iar dacă va pleca în altă parte, voi susține și echipa respectivă, cu siguranță", a spus Jabeur pentru BBC.
https://i.eurosport.com/2020/11/11/2935107.jpg
Citește și:

Ons Jabeur vrea să ajungă la un meci pe Santiago Bernabeu

Ons Jabeur are un program destul de încărcat, astfel încât este greu să ajungă și la meciuri de fotbal. Jucătoarea din Tunisia își dorește foarte mult să ajungă la un meci al celor de la Real Madrid, dar și la un meci din Premier League:
"Pe lista mea de dorințe se află un meci al Realului. Mi-aș dori să văd și un meci din Premier League, cred că Premier League este cel mai bun campionat din lume.
E păcat că nu sunt meciuri în timp ce mă aflu aici, la Wimbledon, dar ar fi dificil să mă duc la unul. Tenisul rămâne în continuare principala mea preocupare", a mai spus Jabeur.
Jabeur regretă că nu a putut să ajungă la semifinala dintre Real Madrid și Manchester City de pe Santiago Bernabeu. Ea se afla la Madrid, dar nu a putut ajunge din cauza faptului că a doua zi a avut meci. La finalul săptămânii, chiar dacă a ratat partida de pe Bernabeu, Jabeur s-a bucurat, deoarece a cucerit trofeul din capitala Spaniei:
"Când joc la Madrid, mereu îmi doresc să ajung pe Bernabeu la un meci. Anul acesta am vrut în mod deosebit să merg pentru că Realul a avut un meci uriaș în Champions League cu Manchester City. Dar am avut meci a doua zi așa că am pierdut unul dintre cele mai tari meciuri din istoria fotbalului.
Nu îmi vine să cred că nu am mers să văd una dintre cele mai tari reveniri, dar totul s-a terminat cu bine deoarece am câștigat turneul de la Madrid", a mai spus Jabeur.
Ons Jabeur va juca astăzi în prima finală de Grand Slam a carierei. Ea o va întâlni pe Elena Rybakina în ultimul act de la Wimbledon.
Marea finală feminină de la Wimbledon 2022, Elena Rybakina - Ons Jabeur, are loc astăzi, de la ora 16:00, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Agasată de întrebările despre Rusia, Rybakina a recurs la un "gest extrem"! Ce a făcut kazaha
14/07/2022 LA 09:31
Wimbledon
Prima antrenoare a Elenei Rybakina risipește misterul din scandalul Rusia–Kazahstan, după Wimbledon
12/07/2022 LA 15:03