Partenera de dublu a lui Harmony Tan s-a declarat furioasă după retragerea franțuzoaicei de la dublu după victoria Serenei Williams. Harmony Tan a obținut aseară o victorie spectaculoasă, învingând-o pe Serena Williams pe terenul central de la Wimbledon. Cu toate acestea, ea și-a supărat serios partenera de dublu, retrăgându-se de pe tabloul de dublu din cauza unei accidentări la coapsă.
Tan și Williams s-au luptat timp de peste trei ore pe central, iar jucătoarea din Franța a reușit un tiebreak epic în setul al treilea pentru a-și asigura locul în turul al doilea la Wimbledon. Meciul s-a încheiat la ora 22.30, ora locală, iar Tan trebuia să participe miercuri la meciul de dublu. Cu toate acestea, jucătoarea în vârstă de 24 de ani a renunțat în dimineața meciului de dublu, invocând o accidentare, iar acest anunț din scurt și-a înfuriat adversara.
Tenis
Serena Williams a dezvăluit cui i-a cerut sfatul înainte să anunțe că se retrage din tenis
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:

Tan, "călăul" Serenei Williams, în mijlocul unui scandal la Wimbledon

"Partenera mea Harmony Tan s-a retras din proba de dublu chiar astăzi dimineață. Pentru mine nu este corect să-mi spună atât de târziu", a răbufnit Tamara Korpatsch pe Instagram. "Ea spune că nu poate alerga azi pentru că a jucat ieri un meci de trei ore. Îmi pare rău, dar eu am jucat 6 ore și 33 de minute într-o zi și am jucat un meci de simplu a doua zi. Chiar nu este corect și sunt foarte tristă și dezamăgită că nu pot juca primul meu meci de dublu la acest Grand Slam.
Am așteptat o oră înainte ca meciul să înceapă. Nu e deloc corect față de mine. M-a întrebat înainte de turneu dacă vreau să jucăm împreună la dublu și am fost de acord. Nu am întrebat-o eu pee a, ci ea pe mine! Dacă ești praf după un meci de 3 ore… nu poți juca la profesioniști. Este opinia mea", a scris ea pe Instagram.
Tan și Korpatsch sunt parteneri obișnuiți la dublu în circuitul ITF, dar nu au jucat niciodată împreună la un Grand Slam. Relația lor a luat o întorsătură acidă după ce Tan a decis să se concentreze pe campania ei de simplu la All England Club. Numărul 115 mondial o întâlnește joi, în turul doi, pe Sara Sorribes Tormo, cap de serie numărul 32.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3400449.jpg
Tenis
Marele regret al Serenei Williams după anunțul retragerii din tenis: "Aș minți să spun asta!"
ACUM 9 ORE
Tenis
Serena Williams se retrage din tenis! Anunțul americancei în Vogue: "A venit momentul!"
ACUM 11 ORE