Irina Bara s-a oprit în turul 2 al turneului de la Wimbledon. Românca de pe locul 122 WTA a fost învinsă astăzi de Paula Badosa, favorita nr. 4 a competiției, în două seturi, scor 6-3, 6-2, după o oră și 14 minute de joc.
Deși a reușit câteva puncte spectaculoase și uneori a părut că știe cum să profite de slăbiciunile adversarei sale, Irina Bara nu i-a putut face față ibericei, care s-a menținut pe toată durata primului set la conducere.
În a doua parte a meciului, duelul a fost mai echilibrat, însă românca a ratat la scorul de 2-2 un game pe propriul serviciu, iar Badosa a profitat de ocazie și s-a distanțat, nemaicedând niciun game.
Hamburg European Open
Irina Bara, eliminată de Anett Kontaveit, în primul tur de la Hamburg
19/07/2022 LA 17:57
Citește și:
După calificarea în turul 3 la Wimbledon, pentru Paula Badosa urmează meciul cu învingătoarea din duelul Ana Bogdan - Petra Kvitova.
Pentru cele două meciuri disputate pe tabloul principal al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Irina Bara va primi circa 90.000 de euro.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Paula Badosa, după înfrângerea cu Simona Halep de la Wimbledon: "Nu sunt prea multe lucruri de spus"
04/07/2022 LA 20:56
Wimbledon
Ce a scris presa din Spania despre victoria Simonei Halep în fața Paulei Badosa de la Wimbledon
04/07/2022 LA 19:00