Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Bara, eliminată în turul 2 la Wimbledon de a patra favorită a turneului, Paula Badosa

Bianca Dumitru

Actualizat 30/06/2022 la 14:23 GMT+3

Irina Bara a fost învinsă astăzi, în turul 2 al turneului de la Wimbledon, de Paula Badosa, favorita nr. 4 a competiției.

Irina Bara

Credit imagine: Getty Images

Irina Bara s-a oprit în turul 2 al turneului de la Wimbledon. Românca de pe locul 122 WTA a fost învinsă astăzi de Paula Badosa, favorita nr. 4 a competiției, în două seturi, scor 6-3, 6-2, după o oră și 14 minute de joc.
Deși a reușit câteva puncte spectaculoase și uneori a părut că știe cum să profite de slăbiciunile adversarei sale, Irina Bara nu i-a putut face față ibericei, care s-a menținut pe toată durata primului set la conducere.
În a doua parte a meciului, duelul a fost mai echilibrat, însă românca a ratat la scorul de 2-2 un game pe propriul serviciu, iar Badosa a profitat de ocazie și s-a distanțat, nemaicedând niciun game.
Citește și:
După calificarea în turul 3 la Wimbledon, pentru Paula Badosa urmează meciul cu învingătoarea din duelul Ana Bogdan - Petra Kvitova.
Pentru cele două meciuri disputate pe tabloul principal al celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Irina Bara va primi circa 90.000 de euro.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo