Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur a găsit puterea să glumească după înfrângerea din finala de la Wimbledon! "Așa e în tenis"

Bianca Dumitru

Publicat 09/07/2022 la 18:21 GMT+3

Ons Jabeur a fost învinsă în finala de la Wimbledon, în 3 seturi, de Elena Rybakina, scor 3-6, 6-2, 6-2. După meci, tunisianca a vobrit despre prezența în ultimul act al competiției de la All England Club și despre trofeul pierdut în fața sportivei din Kazahstan.

Așa a câștigat Elena Rybakina trofeul de la Wimbledon, în finala cu Ons Jabeur

Elena Rybakina, ocupantă a locului 23 WTA, este noua campioană de la Wimbledon, după ce a trecut de Ons Jabeur în finală, în trei seturi, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, după o oră și 50 de minute de joc.
Deși era favorită înaintea partidei, tunisianca de pe locul 2 WTA nu a reușit să se impună în fața sportivei de 23 de ani, care a devenit prima jucătoare din Kazahstan care câștigă un titlu de Grand Slam.
După înfrângerea din finala de la Wimbledon, Ons Jabeur nu și-a putut ascunde tristețea, dar și-a găsit puterea de a glumi în timpul declarațiilor oferite pe teren, în timpul ceremoniei de premiere.
Jucătoarea de 27 de ani și-a felicitat adversara și a mulțumit publicului pentru susținere, făcând promisiunea că se va întoarce la Londra pentru a încerca din nou să câștige trofeul.
Citește și:

Reacția lui Ons Jabeur după înfrângerea din finala de la Wimbledon

"Vă mulțumesc pentru sprijin, apreciez! Vreau să o felicit pe Elena și pe cei din echipa ei, ați meritat trofeul. Sper ca data viitoare să-l câștig eu!
Nu aș fi reușit să fiu aici fără echipa mea, vă mulțumesc pentru sprijin și pentru că credeți în mine. Elena mi-a furat acum trofeul, dar e ok.
Iubesc acest turneu, sunt tristă, dar așa e în tenis, e o singură învingătoare. Încerc să inspir multe generații din țara mea și vreau să mulțumesc acestui public minunat pentru sprijinul pe care mi l-a arătat pe durata acestor două săptămâni de competiție.
Eid Mubarak pentru toți musulmanii din lume", a declarat Ons Jabeur, după finala de la Wimbledon.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo