Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! De la cine se inspiră kazaha

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/07/2022 la 16:02 GMT+3

Elena Rybakina, noua campioană de la Wimbledon, a dezvăluit care e tenismenul care o inspiră cel mai mult dintre Federer, Nadal și Djokovic.

Elena Rybakina

Credit imagine: Getty Images

Elena Rybakina, campioana din 2022 de la Wimbledon, a dezvăluit că l-a admirat dintotdeauna pe Roger Federer, considerând că elvețianul are un "joc uimitor". După ce a câștigat Wimbledon, Rybakina a ținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Unul dintre fani a vrut să știe cine a fost sursa de inspirație a Elenei Rybakina în copilărie și pe cine susține dintre Federer, Nadal și Djokovic.
"Întotdeauna mi-a plăcut cum joacă Roger Federer. Pur și simplu jocul lui este uimitor, dar, da, cu excepția lui, mă bucuram să urmăresc meciurile indiferent cine joacă și, da, este o bucurie să urmăresc orice meci, mai ales când sunt lupte mari", a spus Rybakina, care este prima kazahă care a ajuns în premieră într-o finală de Grand Slam, acolo unde a învins-o pe Ons Jabeur cu 3-6, 6-2, 6-2.
CITEȘTE ȘI:

Elena Rybakina, campioana de la Wimbledon, e fană Roger Federer

Rybakina a avut doar 1-2 pe iarbă în acest an înainte de a ajunge la Wimbledon și nu avea mari așteptări. După ce a câștigat Wimbledon, Rybakina a declarat că s-a simțit relaxată la începutul turneului, dar a început să simtă tensiune pe măsură ce turneul avansa: "Da, este adevărat, pentru că am muncit din greu, dar au fost niște ultime luni grele, cu accidentările. Am fost bolnavă, nu am avut o pregătire bună pentru Wimbledon. Așa că m-am cam relaxat și nu am avut așteptări.
De fapt, mă gândeam un pic mai departe, că trebuie să fac o pregătire bună pentru a fi mai bună din punct de vedere fizic pentru sezonul de hard din SUA", a declarat Rybakina la podcastul WTA insider: "Am fost atât de relaxată de acest turneu. Cred că acest lucru m-a ajutat să trec cu bine de a doua săptămână. După ultimele zile, tocmai începusem să am emoții, pentru că mă gândeam că, da, deja se apropie finala și astăzi jucam pentru titlu, așa că, bineînțeles, am fost mai emoționată".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo