Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Wimbledon de către a 17-a favorită a turneului, Elena Rybakina, cu scorul de 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute de joc. Serviciul sportivei din Kazahstan a funcționat foarte bine, iar Simona nu a fost atât de constantă la serviciu precum în meciurile anterioare (9 duble greșeli), iar la retur a reușit mult mai puțin decât și-a propus.
Astfel, finala feminină de la Wimbledon se va da între Ons Jabeur și Elena Rybakina, sâmbătă, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.Halep şi Rybakina sunt la egalitate în meciurile directe, 2-2, după ce s-a impus în 2020 în finală la Dubai, cu 3-6, 6-3, 7-6 (5), şi în 2021, în turul al treilea la US Open, 7-6 (11), 4-6, 6-3. Rybakina a obţinut prima victorie în 2019, în optimi la Wuhan, când Halep a abandonat la scorul de 4-5. Simona Halep rămâne cu un cec de 535.000 de lire sterline după parcursul de la Wimbledon.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 16 ORE

Ce urmează pentru Simona Halep în circuitul WTA, după eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a confirmat la Londra că va merge la turneul de la Washington, turneu care face parte din categoria WTA 250 și care se va desăfșura în perioada 1-7 august, astfel că Simona va lua o pauză de aproximativ două săptămâni înainte de a reveni la antrenamente: "Da, acesta este planul", le-a răspuns Simona jurnaliștilor prezenți când a fost întrebată dacă Washington face parte din programul ei de hard american. Cel mai probabi, apoi va merge la Rogers Cup (Toronto) și Cincinnati, înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
"Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă. Obiectivul meu este la fel ca cel cu care am venit aici, doar să mă îmbunătățesc și să fac ceea ce vreau să fac pe teren: să fiu mai agresivă, să fiu creativă și să păstrez același nivel în fiecare zi. L-am păstrat, dar astăzi nu a fost suficient de bun. Nu am fost bună suficient de mult", a mai spus Simona la conferința de presă.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și e în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/07/3406173.jpg
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 21 ORE
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59