Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, într-o dispoziție de zile mari la Wimbledon! Cum a glumit după victoria cu Muchova: "Nu e prea ușor"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/06/2022 la 19:20 GMT+3

Simona Halep s-a calificat entuziasmant în turul al doilea la Wimbledon, după ce a învins-o pe Karolina Muchova în minimum de seturi, arătând un nivel de joc excepțional.

Finalul de meci la superlativ al Simonei Halep. Românca s-a calificat în turul 2 la Wimbledon

Simona Halep, a 16-a favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după ce a trecut de dubla sfertfinalistă de la All England Club, Karolina Muchova, ocupanta locului 81 WTA. Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc.
În continuare, Simona Halep se va duela belgianca Kirsten Flipkens, care a învins-o pe Jaimee Fourlis în primul tur, scor 7-5, 6-2.Acum, în turul secund, Simona are în mod categoric prima șansă: o conduce cu 5-0 pe Flipkens. Belgianca nu a reușit niciodată să-i ia set româncei, iar pe iarbă s-au întâlnit o singură dată în 2013 la 's-Hertogenbosch, în finală, acolo unde Simona s-a impus categoric, scor 6-4, 6-2.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, într-o dispoziție de zile mari la Wimbledon, după victoria cu Karolina Muchova

"Se simte minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.
M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
Simona Halep a câștigat titlul la Wimbledon în 2019 după o finală incredibilă disputată în compania marii campioane americane, Serena Williams. Înainte de acest rezultat uimitor, Simona Halep mai disputase o semifinală la Wimbledon, în 2014, pe care a pierdut-o în fața canadiencei Eugenie Bouchard din cauza unei probleme la gleznă.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Wimbledon marți
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo