Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep și-ar fi îndeplinit obiectivul dacă se acordau puncte în clasament la Wimbledon! Pe ce loc ar fi acum

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/07/2022 la 14:11 GMT+3

Simona Halep are un parcurs de vis la Wimbledon 2022. Campioana ediției din 2019 a ajuns în semifinale și se va lupta pentru un loc în marea finală cu Elena Rybakina. Dacă punctele din clasament s-ar fi acordat la All England Club, Simona ar fi reintrat în Top 10 WTA.

Preview Simona Halep - Elena Rybakina, semifinale Wimbledon 2022

Simona Halep a ajuns din nou la cel mai înalt nivel, alături de Patrick Mouratoglou. Campioana ediției din 2019 de la Wimbledon se luptă azi pentru un loc în marea finală de la All England Club cu Elena Rybakina, favorita numărul 17, ocupantă a locului 23 WTA. Până în acest moment, Simona a trecut la Londra de Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără a ceda niciun set. Azi, pentru un loc în marea finală de sâmbătă, Simona se va duela cu Elena Rybakina, în jurul orei 17, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Din păcate pentru româncă, parcursul ei excelent de la Wimbledon nu va fi consemnat și în clasamentul WTA, la finalul turneului londonez, asta pentru că ATP și WTA s-au hotărât să sancționeze Wimbledon. Pedeapsa a venit după ce organizatorii turneului de la All England Club au decis să le interzică participarea rușilor și bielorușilor la ediția din acest an.
CITEȘTE ȘI:

Pe ce loc s-ar afla acum Simona Halep dacă punctele din clasament ar fi fost acordate la Wimbledon

Simona Halep a spus în repetate rânduri că visul ei în această etapă a carierei e să revină în Top 10 WTA, acolo unde a petrecut ani de-a rândul. Dacă punctele din clasamentul WTA s-ar fi acordat la Wimbledon, Simona s-ar afla acum pe locul 9 WTA, cu 780 de puncte primite datorită prezenței sale în semifinale. Mai mult, ea s-ar afla pe locul 3 în cursa pentru Turneul Campioanelor.
Așa ar arăta clasamentul LIVE acum înaintea semifinalelor de la Wimbledon, dacă punctele din clasament ar fi fost acordate:
  • Swiatek 8466 de puncte
  • Jabeur 4790 de puncte
  • Kontaveit 4396 de puncte
  • Sakkari 4320 de puncte
  • Badosa 4270 de puncte
  • Sabalenka 3267 de puncte
  • Pegula 3217 de puncte
  • Collins 3141 de puncte
  • Halep 3095 de puncte
  • Muguruza 2896 de puncte
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și e în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo