Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fratele lui Carlos Alcaraz "l-a dat de gol" pe iberic! Incredibil ce obiectiv are acum liderul ATP

Irina Aldea

Publicat 22/07/2023 la 16:53 GMT+3

Despre Carlos Alcaraz se poate spune deja că domină circuitul ATP. Deși vorbește despre Sinner și Rune ca fiind adversari capabili să-i pună probleme, doar Djokovic e cu adevărat la același nivel cu spaniolul. Totuși, liderul ATP are un obiectiv foarte "mărunt", având în vedere potențialul lui atât de mare.

Carlos Alcaraz, "rege" la Wimbledon! Punctul pentru istoria tenisului

Carlos Alcaraz l-a învins în urmă cu aproape o săptămână pe Novak Djokovic în finala de la Wimbledon, după un meci de poveste, care ar putea marca schimbul definitiv de ștafetă în tenisul masculin. Ibericul a devenit al 3-lea jucător din istorie care cucerește două Grand Slam-uri diferite înainte de a împlini 21 de ani, după Bjorn Borg și Mats Wilander, și e clar că viitorul său se arată foarte strălucit, mulți specialiști considerând că va domina tenisul autoritar.
Avându-i ca rivali de generaţie pe Rune şi Sinner, doi tenismeni talentaţi, dar care până în acest moment nu au confirmat la cel mai înalt nivel, Carlitos pare să fie în situaţia lui Federer în anii 2000, până să apară Nadal sau Djokovic. Ca atare, ibericul are drum liber spre o mulţime de alte trofee de Grand Slam, mai ales după ce singurul în măsură să îi pună probleme, Djokovic (36 de ani) se va retrage în următorii ani.
CITEȘTE ȘI:

Fratele lui Carlos Alcaraz "l-a dat de gol" pe iberic. Obiectivul incredibil

Fratele mai mare al lui Carlos Alcaraz, Alvaro, a vorbit pe larg despre victoria lui Carlitos la Wimbledon, dar și despre obiectivul de necrezut pe care-l are liderul din ATP, odată cu trecerea în palmares a două trofee majore. Mai exact, Alvaro a transmis în presa din Spania că tot ce vrea fratele său e să câștige patru titluri de Grand Slam, probabil făcând referire la cele patru turnee programate în fiecare an.
"Întotdeauna ne străduim să facem mai mult. Nu se știe exact câte trofee va reuși Carlos să câștige în cariera sa, pentru că este abia la început. Dar un lucru este sigur: vrea să câștige patru titluri de Slam, acesta este visul său. Are un potențial uriaș și nu se va opri până nu va reuși. Carlos este hotărât să câștige", a transmis Alvaro în presa din Spania. E clar că potențialul lui Alcaraz anunță mult mai multe victorii pentru iberic, însă e mult mai realizabil totul dacă liderul ATP evită presiunea în plus. Chiar el a transmis că își dorește să ajungă la numele lui Federer, Nadal și chiar Djokovic, dar că se mulțumește și cu jumătate din reușitele adunate de The Big 3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo