Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios a dat verdictul, după ce a văzut Djokovic – Hurkacz! Singurul jucător care-l poate bate pe sârb la Wimbledon

Irina Aldea

Publicat 10/07/2023 la 19:27 GMT+3

Nick Kyrgios, finalist anul trecut la Wimbledon, a urmărit meciul dintre Novak Djokovic și Hubert Hurkacz și a dezvăluit numele singurului jucător care, potrivit australianului, îi poate pune probleme reale sârbului pe iarba londoneză.

Novak Djokovic e în sferturi la Wimbledon! Sârbul, magistral în momentele cheie, cu Hurkacz

Novak Djokovic, numărul 2 mondial, s-a calificat luni în sferturi de finală la Wimbledon, învingându-l pe polonezul Hubert Hurkacz, locul 18 ATP, 7-6 (8/6), 7-6 (8/6), 5-7, 6-4, într-un meci foarte strâns care fusese suspendat duminică după primele două seturi, din cauza orei înaintate.
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO
Duminică, arbitrul Gerry Armstrong a oprit partida la ora locală 22:35, pentru că era puţin probabil ca jocul dintre cei doi să se finalizeze înainte de ora limită stabilită de organizatorii de la All England Club (23:00, ora locală) pentru încheierea programului zilnic de meciuri. Djokovic câștigase primele două seturi la tiebreak, sârbul fiind forțat de polonez să joace cel mai bun tenis al său.
CITEȘTE ȘI:

Cine îl poate bate pe Djokovic la Wimbledon. Verdictul lui Kyrgios

Nick Kyrgios, finalist anul trecut la Wimbledon, a fost nevoit să se retragă la ediția din acest an din cauza unei accidentări. Australianul a urmărit însă mai multe partide, printre care și cea dintre Djokovic și Hurkacz, meci în cadrul căruia sârbul a cedat primul său set în turneu. Kyrgios e de părere că doar Matteo Berrettini e capabil să-i pună probleme reale lui Djokovic.
"Cred că singura persoană care îl poate doborî sau deranja pe Novak pe iarbă este Berrettini.... Pe iarbă ai nevoie de o bombă pentru câteva puncte gratuite. Dacă nu, ai probleme", a transmis Kyrgios pe contul personal de Twitter la câteva minute după încheierea meciului dintre Djokovic și Hurkacz.
Djokovic, favoritul numărul 2, s-a calificat luni pentru a 14-a oară în cariera sa în sferturile de finală ale turneului londonez de Grand Slam. Sârbul luptă pentru cucerirea celui de-al optulea său titlu la Wimbledon, performanţă ce i-ar permite să egaleze recordul de succese în această competiţie, deţinut de elveţianul Roger Federer. Următorul său adversar va fi rusul Andrei Rublev (7 ATP).
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Wimbledon 2023 se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport & pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo