Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Ashleigh Barty se califică în semifinale la Wimbledon 2021! Victorie facilă cu Ajla Tomljanovic în sferturi

Irina Aldea

Actualizat 06/07/2021 la 19:48 GMT+3

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, s-a calificat în semifinale la All England Club după ce a trecut în minimum de seturi de Ajla Tomljanovic.

Ashleigh Barty à Wimbledon en 2021

Credit imagine: Getty Images

Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, s-a calificat în premieră în semifinalele turneului de la Wimbledon 2021 după ce a trecut de compatrioata Alja Tomljanovic, ocupanta locului 75 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc.
Campioana din 2019 de la Roland Garros a arătat o dispoziție de joc excepțională în fața compatrioatei sale, care a părut absentă și scoasă total din joc. Barty și Tomljanovic s-au întâlnit azi pentru prima dată în circuit, câștig de cauză clar având liderul mondial din WTA, care a controlat copios meciul.

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty, în premieră în semifinale la All England Club

Pentru un loc în marea finală de la Wimbledon, Ashleigh Barty se va duela cu Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon din 2018, cea care a trecut în sferturile de finală de Karolina Muchova fără mari probleme. După rezultatul de azi, cel mai slab turneu al australiencei devine US Open.
În Statele Unite ale Americii, Barty nu a trecut niciodată de faza optimilor de finală. Cel mai bun rezultat al său la titlurile de Grand Slam este titlul câștigat la Roland Garros în 2019. La Australian Open, pe "teren propriu", Barty a ajuns cel mai departe până în semifinale, la ediția de anul trecut.
Cum arată semifinalele feminine la Wimbledon 2021:
  • Angelique Kerber [25] - Ashleigh Barty [1]
  • Karolina Pliskova [8] - Aryna Sabalenka [2]
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo