Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, s-a calificat în premieră în semifinalele turneului de la Wimbledon 2021 după ce a trecut de compatrioata Alja Tomljanovic, ocupanta locului 75 WTA, cu scorul de 6-1, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc.
Campioana din 2019 de la Roland Garros a arătat o dispoziție de joc excepțională în fața compatrioatei sale, care a părut absentă și scoasă total din joc. Barty și Tomljanovic s-au întâlnit azi pentru prima dată în circuit, câștig de cauză clar având liderul mondial din WTA, care a controlat copios meciul.
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 20 ORE

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty, în premieră în semifinale la All England Club

Pentru un loc în marea finală de la Wimbledon, Ashleigh Barty se va duela cu Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon din 2018, cea care a trecut în sferturile de finală de Karolina Muchova fără mari probleme. După rezultatul de azi, cel mai slab turneu al australiencei devine US Open.
În Statele Unite ale Americii, Barty nu a trecut niciodată de faza optimilor de finală. Cel mai bun rezultat al său la titlurile de Grand Slam este titlul câștigat la Roland Garros în 2019. La Australian Open, pe "teren propriu", Barty a ajuns cel mai departe până în semifinale, la ediția de anul trecut.
Cum arată semifinalele feminine la Wimbledon 2021:
  • Angelique Kerber [25] - Ashleigh Barty [1]
  • Karolina Pliskova [8] - Aryna Sabalenka [2]
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Ashleigh Barty, cuvinte mari la adresa Amandei Anisimova, pe care a învins-o la Australian Open
IERI LA 17:24
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
21/01/2022 LA 13:47