Articol scris de Timeea Franțescu
Venus Williams, deținătoarea a cinci trofee de Wimbledon, joacă azi în meciul cu Miki Buzărnescu pentru a 90-a oară într-un meci oficial din cadrul unui turneu de Grand Slam. Această performanță nu a mai fost atinsă de nimeni în istoria tenisului și, probabil, pentru jucătoarea din SUA,numărătoarea nu se va opri aici.
US Open
Se retrage și Venus Williams după US Open? Răspunsul oferit de sora Serenei jurnaliștilor
31/08/2022 LA 10:45
Sportiva a debutat într-un turneu de Grand Slam, în anul 1987, când avea doar 17 ani. Prima sa apariție la un asemena turneu, a adus și prima finală jucată de aceasta, ajungând în ultimul act al competiției de la US Open.
Fanii- nemulțumiți de deciziile oficialilor de la Wimbledon
În urma postării făcute de WTA pentru a o felicita pe sportiva din SUA, fanii tenisului s-au revoltat. Aceștia nu au putut să nu remarce faptul că, deși este o adevărată veterană a sportului alb, Venus nu evoluează pe arenele importante de la All England Club, meciul său din runda inaugurală, contra Mihaelei Buzărnescu, fiind programat pe terenul trei.
Partida dintre cele două a fost reprogramtă pentru ziua a doua a turneului, de la ora 13.00, ora României, fiind primul meci de pe terenul trei.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie-11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Serena și Venus Williams au primit un wild card pentru proba de dublu de la US Open
27/08/2022 LA 19:30
Tenis
Mihaela Buzărnescu a fost scoasă pe brațe de pe teren la Iași, cu un game înainte să câștige
02/08/2022 LA 12:13