Daily Mail a anunțat că Simona Halep n-ar fi putut juca la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului chiar dacă era aptă din punct de vedere fizic. Potrivit jurnaliștilor britanici, campioana noastră a fost contactată de autorităţile sanitare britanice și informată că în avionul cu care a călătorit la Londra a fost înregistrat un caz de infectare cu coronavirus.
Astfel, în conformitate cu protocolul aflat în vigoare în Marea Britanie, sportiva noastră ar fi fost nevoită să se autoizoleze timp de 10 zile și ar fi ratat, cel mai probabil, turneul de Grand Slam britanic desfășurat la All England Club. În această situație se află Darren Cahill, antrenorul Simonei, alături de care sportiva a călătorit în drum spre Wimbledon.

Wimbledon 2021 | Simona Halep ar fi urmat să fie obligată să se retragă de la Wimbledon

Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng se joacă ACUM în turul 2 la Roland Garros, live pe Eurosport 1
ACUM 16 ORE
"Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu COVID-19 câteva zile mai tărziu. Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit", a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.
În aceeași situație s-a aflat și Johanna Konta, nevoită să se retragă de la Wimbledon după ce a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Simona Halep a anunțat, săptămâna trecută, că nu poate juca la ediția din acest an de la Wimbledonfiindcă nu s-a refăcut după accidentarea suferită în turul al doilea la turneul de la Roma, acolo unde era de asemenea campioană en-titre.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 18 ORE
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 18 ORE