Articol scris de Timeea Franțescu
Ashleigh Barty, liderul modial, s-a calificat astăzi în turul secund al turneului de la All England Club, după o victorie dificlă în fața Carlei Suarez Navarro, jucătoare care evoluează în ultimul sezon al carierei. Partida dintre cele două s-a încehiat cu scorul 6-1,6-7, 6-1 la o oră și 46 de minute de la startul meciului.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
După un început în care fiecare jucătoare își câștigase propriul serviciu, principala favorită a turneului s-a distanțat rapid de sportiva spaniolă, care nu a mai reușit să obțină niciun game până la finalul setului. Astfel, Barty a închis primul set cu 6-1, în 26 de minute.

Wimbledon 2021: ASHLEIGH BARTY, ÎN TURUL DOI LA ALL ENGLAND CLUB

Deși a avut o sanșă de break în în debutul setului doi, Navarro nu a reușit să cucearească serviciul australiencei în acel moment. Barty a fost prima care a făcut break-ul, la scorul de 4-4, însă nu și-a consolidat avantajul obținut, pierzând imediat game-ul pe serviciu. Iberica a profitat de această ocaziei și a dus meciul în tie-break. Finalul setului doi, mai precis tie-break-ul, a fost dominat de Carla, care i-a cedat doar o minge adversarei. Astfel, a trimis partida în decisiv, după ce a avut nu mai puțin de cinci mingi de set.
Setul trei a fost unul dezastruos pentru Navarro, care nu a reușit să obțină decât un game. Aceasta nu a mai reușit să îi facă față lui Barty, care a dominat clar ultimul set al partidei, câștigat în doar 21 de minute, închizând meciul cu scorul 6-1, 6-7, 6-1.
Liderul mondial a trecut, astfel, în turul doi al turneului de la All England Club. În următoarea etapă, Barty o va întâlni pe învingătoarea dintre Blinkova și Babos, duel programat astăzi, în jurul orei 16.30. Ashleigh nu s-a mai confruntat cu niciuna dintre cele două jucătoare până acum, astfel că, indiferent împotriva cui va evolua, meciul va fi o premieră.
Orice lovitură de la Wimbledon vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu, marele pariu al lui Wilander! Ce anticipează Mats că se va întâmpla cu ea în 2 ani
09/09/2021 LA 12:13
US Open
"Regina" Marii Britanii și-a pierdut "coroana" după 6 ani: Konta, depășită de Emma Răducanu
08/09/2021 LA 19:26