Articol scris de Timeea Franțescu
Ashleigh Barty, liderul modial, s-a calificat astăzi în turul secund al turneului de la All England Club, după o victorie dificlă în fața Carlei Suarez Navarro, jucătoare care evoluează în ultimul sezon al carierei. Partida dintre cele două s-a încehiat cu scorul 6-1,6-7, 6-1 la o oră și 46 de minute de la startul meciului.
Australian Open
Danielle Collins, despre finala cu Ash Barty, la Australian Open 2022: "Va fi un meci spectaculos!"
IERI LA 12:06
După un început în care fiecare jucătoare își câștigase propriul serviciu, principala favorită a turneului s-a distanțat rapid de sportiva spaniolă, care nu a mai reușit să obțină niciun game până la finalul setului. Astfel, Barty a închis primul set cu 6-1, în 26 de minute.

Wimbledon 2021: ASHLEIGH BARTY, ÎN TURUL DOI LA ALL ENGLAND CLUB

Deși a avut o sanșă de break în în debutul setului doi, Navarro nu a reușit să cucearească serviciul australiencei în acel moment. Barty a fost prima care a făcut break-ul, la scorul de 4-4, însă nu și-a consolidat avantajul obținut, pierzând imediat game-ul pe serviciu. Iberica a profitat de această ocaziei și a dus meciul în tie-break. Finalul setului doi, mai precis tie-break-ul, a fost dominat de Carla, care i-a cedat doar o minge adversarei. Astfel, a trimis partida în decisiv, după ce a avut nu mai puțin de cinci mingi de set.
Setul trei a fost unul dezastruos pentru Navarro, care nu a reușit să obțină decât un game. Aceasta nu a mai reușit să îi facă față lui Barty, care a dominat clar ultimul set al partidei, câștigat în doar 21 de minute, închizând meciul cu scorul 6-1, 6-7, 6-1.
Liderul mondial a trecut, astfel, în turul doi al turneului de la All England Club. În următoarea etapă, Barty o va întâlni pe învingătoarea dintre Blinkova și Babos, duel programat astăzi, în jurul orei 16.30. Ashleigh nu s-a mai confruntat cu niciuna dintre cele două jucătoare până acum, astfel că, indiferent împotriva cui va evolua, meciul va fi o premieră.
Orice lovitură de la Wimbledon vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Ashleigh Barty, prima jucătoare din Australia ajunsă în finală la Melbourne în 42 de ani. "E ireal"
IERI LA 10:04
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22