Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon după ce a trecut de beneficiara unui wild card, Samantha Murray, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. În continuare, Sorana se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Vika Azarenka și Kateryna Kozlova.
Sorana Cîrstea a obținut în primul set primul break, dar favorita gazdelor a reușit să facă rebreak-ul imediat. Mai târziu în set, sportiva noastră a obținut un nou break care s-a dovedit a fi decisiv în economia manșei inaugurale. În setul secund, break-ul în dreptul româncei a venit încă din primul game al manșei.

Wimbledon 2021 | Sorana Cîrstea se califică în turul al doilea la Londra

Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 8 ORE
Cel mai departe, Sorana Cîrstea a ajuns la Wimbledon până în turul al treilea, la edițiile din 2009, 2012 și 2017. România le mai are în concurs pe Irina Begu care va juca în compania Petrei Martic (în turul al doilea), pe Sorana Cîrstea, care s-a calificat în turul al doilea, și pe Patricia Țig, care de asemenea va juca în turul întâi cu Daria Kasatkina.
Din păcate, în primul tur ne-au părăsit Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu, iar Simona Halep, campioana en-titre, s-a retras înaintea turneului din cauza problemelor la gamba stângă.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
US Open 2021 | Meci istoric: Maria Sakkari o învinge pe Bianca Andreescu, după o partidă memorabilă
06/09/2021 LA 14:31