Novak Djokovic - Matteo Berrettini este marea finală de la Wimbledon 2021. Cei doi jucători se regăsesc în poziții diametral opuse înainte de ultimul act de la All England Club. Dacă sârbul este în căutarea celui de-al 6-lea titlu la Grand Slam-ul londonez (are 5 trofee din 6 finale disputate), italianul se află la prima finală a carierei la un turneu major.
În orice caz, pentru Italia, ziua de 11 iulie va rămâne fără doar și poate în istorie drept una dintre cele mai spectaculoase zile. Pe lângă finala masculină de la Wimbledon, Italia dispută și finala EURO 2020 cu Anglia, diseară, de la ora 22, pe Wembley. Novak Djokovic a făcut o glumă înaintea finalei de azi cu Berrettini, o glumă gustată de italieni și chiar și de englezi.

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic, gluma zilei înaintea finalei cu Berrettini

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 15 ORE
Novak Djokovic are șansa azi să-i egaleze pe Roger Federer și Rafael Nadal în privința titlurilor de Grand Slam, însă va avea de înfruntat galeria uriașă din tribune a italianului Matteo Berrettini. Foarte mulți italieni au venit la Londra pentru a se bucura atât de finala Wimbledon, cât și de finala EURO 2020.
CINE CÂȘTIGĂ FINALA WIMBLEDON 2021?
Marele campion sârb a avut puterea de a glumi cu jurnaliștii înaintea finalei de azi și a mărturisit că în finala EURO 2020 ține cu Italia: "Italia e în finală atât la tenis, cât și la fotbal. Mamma mia, Italia! Fantastic! Poate că Berrettini nu are nimic de pierdut în lupta cu mine, dar naționala Italiei sigur are ceva de pierdut în lupta cu Anglia. Sper că ambele meciuri vor fi grozave. Nu mă înțelegeți greșit, și eu țin cu Italia, dar sper să câștige doar seara, pe Wembley", a spus Novak Djokovic la conferința de presă.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
ACUM O ZI
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
IERI LA 16:17