Articol scris de Timeea Franțescu
Venus Williams, deținătoarea a cinci trofee de Wimbledon, joacă azi în meciul cu Miki Buzărnescu pentru a 90-a oară într-un meci oficial din cadrul unui turneu de Grand Slam. Această performanță nu a mai fost atinsă de nimeni în istoria tenisului și, probabil, pentru jucătoarea din SUA,numărătoarea nu se va opri aici.
Roland Garros
Buzărnescu a câștigat doar 3 game-uri în primul tur la Roland Garros! Înfrângere dură cu Brengle
IERI LA 17:43
Sportiva a debutat într-un turneu de Grand Slam, în anul 1987, când avea doar 17 ani. Prima sa apariție la un asemena turneu, a adus și prima finală jucată de aceasta, ajungând în ultimul act al competiției de la US Open.
Fanii- nemulțumiți de deciziile oficialilor de la Wimbledon
În urma postării făcute de WTA pentru a o felicita pe sportiva din SUA, fanii tenisului s-au revoltat. Aceștia nu au putut să nu remarce faptul că, deși este o adevărată veterană a sportului alb, Venus nu evoluează pe arenele importante de la All England Club, meciul său din runda inaugurală, contra Mihaelei Buzărnescu, fiind programat pe terenul trei.
Partida dintre cele două a fost reprogramtă pentru ziua a doua a turneului, de la ora 13.00, ora României, fiind primul meci de pe terenul trei.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie-11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51
Billie Jean King Cup
Polonia - România 4-0 | Polonia obține calificarea la turneul final Billie Jean King Cup
15/04/2022 LA 08:13