Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Moment istoric la Wimbledon 2021 în meciul V. Williams - Buzărnescu! Sportiva din SUA bifează o premieră

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/06/2021 la 14:19 GMT+3

Partida dintre Mihaela Buzărnescu și Venus Williams, programată inițial în prima zi a turneului, a fost amânată din cauza vremii nefavorabile. Odată cu intrarea pe teren, sportiva din SUA va atinge o performanță uluitoare.

A frustrated Venus Williams

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Timeea Franțescu
Venus Williams, deținătoarea a cinci trofee de Wimbledon, joacă azi în meciul cu Miki Buzărnescu pentru a 90-a oară într-un meci oficial din cadrul unui turneu de Grand Slam. Această performanță nu a mai fost atinsă de nimeni în istoria tenisului și, probabil, pentru jucătoarea din SUA,numărătoarea nu se va opri aici.
Sportiva a debutat într-un turneu de Grand Slam, în anul 1987, când avea doar 17 ani. Prima sa apariție la un asemena turneu, a adus și prima finală jucată de aceasta, ajungând în ultimul act al competiției de la US Open.
Fanii- nemulțumiți de deciziile oficialilor de la Wimbledon
În urma postării făcute de WTA pentru a o felicita pe sportiva din SUA, fanii tenisului s-au revoltat. Aceștia nu au putut să nu remarce faptul că, deși este o adevărată veterană a sportului alb, Venus nu evoluează pe arenele importante de la All England Club, meciul său din runda inaugurală, contra Mihaelei Buzărnescu, fiind programat pe terenul trei.
Partida dintre cele două a fost reprogramtă pentru ziua a doua a turneului, de la ora 13.00, ora României, fiind primul meci de pe terenul trei.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie-11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo