Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Simona Halep, obligată să se retragă de la Wimbledon și fără să fie accidentată! Anunțul presei britanice

Irina Aldea

Publicat 01/07/2021 la 13:27 GMT+3

Wimbledon 2021 | Simona Halep s-a retras de la Wimbledon din cauza problemelor fizice înaintea tragerii la sorți a tabloului de simplu. Campioana en-titre, scrie presa britanică, ar fi fost, cel mai probabil, forțată să se retragă chiar și în lipsa accidentării.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Daily Mail a anunțat că Simona Halep n-ar fi putut juca la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului chiar dacă era aptă din punct de vedere fizic. Potrivit jurnaliștilor britanici, campioana noastră a fost contactată de autorităţile sanitare britanice și informată că în avionul cu care a călătorit la Londra a fost înregistrat un caz de infectare cu coronavirus.
Astfel, în conformitate cu protocolul aflat în vigoare în Marea Britanie, sportiva noastră ar fi fost nevoită să se autoizoleze timp de 10 zile și ar fi ratat, cel mai probabil, turneul de Grand Slam britanic desfășurat la All England Club. În această situație se află Darren Cahill, antrenorul Simonei, alături de care sportiva a călătorit în drum spre Wimbledon.

Wimbledon 2021 | Simona Halep ar fi urmat să fie obligată să se retragă de la Wimbledon

"Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu COVID-19 câteva zile mai tărziu. Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit", a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.
În aceeași situație s-a aflat și Johanna Konta, nevoită să se retragă de la Wimbledon după ce a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Simona Halep a anunțat, săptămâna trecută, că nu poate juca la ediția din acest an de la Wimbledonfiindcă nu s-a refăcut după accidentarea suferită în turul al doilea la turneul de la Roma, acolo unde era de asemenea campioană en-titre.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo