Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Ashleigh Barty, explozie de emoție după finala Wimbledon 2021: "Mi-am îndeplinit încă un vis!"

Irina Aldea

Publicat 10/07/2021 la 18:43 GMT+3

Wimbledon 2021 | Ashleigh Barty este noua campioană de la Wimbledon! Australianca s-a impus în finala disputată cu Karolina Pliskova și a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei.

Ashleigh Barty

Credit imagine: Getty Images

Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, este noua campioană de la Wimbledon. Australianca s-a impus în finala disputată cu Karolina Pliskova cu scorul de 6-3, (4) 6-7, 6-3 la capătul unui meci care a durat o oră și 58 de minute de joc. Barty este acum dublă campioană de Grand Slam, după ce în 2019 cucerea în premieră un titlu major la Roland Garros 2019.
În drumul spre titlu, Ashleigh Barty a trecut la Wimbledon de Carla Suarez Navarro, Anna Blinkova, Katerina Siniakova, Barbora Krejcikova, Ajla Tomljanovic, Angelique Kerber și Karolina Pliskova, cedând două seturi, chiar în meciul din turul inaugural și în finala de azi. Acesta este al doilea său titlu de Grand Slam, după Roland Garros 2019.

Wimbledon 2021 | Ash Barty, explozie de emoție după titlul cucerit la All England Club

"Este incredibil. Felicitări Karolinei pentru turneul pe care l-a avut. Felicitări echipei tale, îmi place să fiu testată de tine pe teren, e o plăcere de fiecare dată. Mulțumesc mult și spectatorilor pentru prezență. Mi-am zis că trebuie să lupt până la capăt, știam că trebuie să joc cel mai bun tenis al meu.
Am reușit să-mi țin nervii în frâu la final. Oh, nu-mi amintesc mingea de meci. Mi-a luat foarte mult timp să ajung aici, în acest moment al carierei. E un sentiment magnific. Nu am dormit deloc azi noapte, e un sentiment incredibil, am avut tot felul de gânduri. E un vis pe care-l am demult și faptul că am putut să mi-l îndeplinesc e incredibil. Echipa mea este fabuloasă, nu le pot mulțumi îndeajuns", a spus Barty la ceremonia de premiere de la All England Club.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo