Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Superb: Halep a găsit o poză cu Emma Răducanu, de acum 7 ani. Mesajul impresionant

Cristian Mihală

Actualizat 08/07/2021 la 10:19 GMT+3

Simona Halep a scos de la naftalină o poză din 2014, în care apare alături de noua senzație din circuitul WTA, Emma Răducanu. Românca i-a transmis un mesaj superb britanicei, după seria excelentă avută la Wimbledon 2021.

Emma Răducanu. Sursă: Instasgram

Credit imagine: Eurosport

Răducanu a devenit abia a 4-a adolescentă din Marea Britanie care se califică în optimile Wimbledon, în Era Open. Și a atins această performanță la doar 18 ani și 239 de zile. Emma o are model pe Halep, care a găsit în arhiva personală o imagine din 2014. La vremea respectivă, Emma avea doar 11 ani și visa să îi calce pe urme româncei. Acest lucru s-a întâmplat la Wimbledon 2021, unde Răducanu a ținut prima pagină a ziarelor din toată lumea preț de câteva zile.
"Timpul zboară. Bravo, @EmmaRăducanu pentru performanța minunată de la Wimbledon", a scris Simona pe o rețea de socializare.
Simona Halep și Emma Răducanu

Halep și Na Li, idoli pentru Emma Răducanu

Născută în Canada, din tată român și mamă din China, Emma a ajuns la Londra la 2 ani, când părinții săi au fost mutați cu jobul.
Răducanu e extrem de interesată de rădăcinile sale, motiv pentru care a vizitat atât China, cât mai ales România, care îi este mai accesibilă geografic.
"Bunica mea locuiește în centrul Bucureștiului. Merg la ea de câteva ori pe an, este foarte frumos, iar mâncarea este incredibilă. Mamaia gătește special, îmi plac enorm prăjiturile făcute de ea. Am legături puternice cu Bucureștiul", a spus Emma Răducanu, într-un interviu dat în urmă cu doar câteva luni.
Răducanu e extrem de conectată la țările din care provin părinții ei, astfel că nu întâmplător și-a ales drept idoli pe cele mai mari tenismene din istoria României și Chinei: Simona Halep și Li Na, ambele câștigătoare de titluri de Grand Slam.
"Ambele m-au ajutat, mentalitatea lor am adus-o în jocul meu. Ambele au muncit enorm și sunt un exemplu", a punctat Emma Răducanu.

Simona Halep rămâne în TOP 10, după Wimbledon 2021

Indiferent de rezultatele care vor urma la Wimbledon 2021, Simona Halep va avea asigurat locul în Top 10 WTA.
Halep, câștigătoare în 2019 la Wimbledon a fost obligată să se retragă din cauza accidentării, astfel că a pierdut 2000 de puncte în clasament și risca să iasă din TOP 10 după 7 ani.
Rezultatele o ajută însă pe Simona Halep să rămână între primele 10 jucătoare ale lumii indiferent de ce se va mai întâmpla la Wimbledon 2021. În clasamentul live, Simona Halep ocupă locul 8 cu 4330 puncte, urmând a fi depășită după turneu de Karolina Pliskova, semifinalistă.
Ons Jabeur, Karolina Muchova, Cori Gauff sau Madison Keys puteau și ele să treacă peste campioana noastră, dar ar fi trebuit să câștige Wimbledonul. Ele au fost deja eliminate, astfel că la finalul turneului de pe iarba londoneză, Simona Halep va ajunge la 369 de săptămâni în TOP 10 WTA. Românca are cea mai lungă serie dintre jucătoarele active.
Astăzi sunt programate semifinalele feminine, începând cu ora 15:30. Vorbim de două partide de gală: Barty - Kerber și Karolina Pliskova - Sabalenka.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo