Născută în Canada, din tată român și mamă din China, Emma Răducanu s-a stabilit de la o vârstă fragedă în Anglia, unde acum scrie istorie ca și tenismenă. Clasată abia pe locul 338 WTA, tânăra sportivă a primit un wildcard de la organizatori și a demonstrat că merită cu prisosință să fie în luminile reflectoarelor.

Emma Răducanu a învins-o pe Sorana Cîrstea și e în optimi la Wimbledon

Azi, Emma Răducanu s-a comportat ca o mare campioană, nedându-i vreo șansă Soranei Cîrstea. În ciuda formei și a experienței superioare, sportiva noąstră s-a înclinat, 3-6, 5-7 în fața noii mari speranțe din tenisul mondial.
Wimbledon
Djokovic a avut o dorinţă specială înainte de semifinalele Wimbledon. Organizatorii nu au ţinut cont
09/07/2021 LA 09:22
"O stea s-a născut și numele ei este Emma Răducanu", au scris cei de la Wimbledon, pe contul e
Emma Răducanu a devenit cea mai tânără jucătoare din Marea Britanie care ajunge în optimi la Wimbledon, în era Open. Deborah Evans era până azi cea mai tânără jucătoare engleză care pătrundea în a doua săptămână de la All England Club (19 ani și 48 zile). Glynis Coles (19 ani și 138 zile) și Laura Robson (19 ani și 166 zile) mai ajunseseră în optimi la Wimbledon înainte să împlinească 20 de ani.
În optimi, sportiva din Marea Britanie va juca împotriva australiancei Alija Tomljanovic, locul 75 WTA. Aceasta a trecut de Ostapenko, scor 4-6 6-4, 6-2.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Djokovic nu îl subestimează pe Shapovalov înaintea semifinalei de la Wimbledon
09/07/2021 LA 09:00
Wimbledon
Shapovalov i-a declarat "război" lui Djokovic, deși nu are multe argumente
09/07/2021 LA 06:49