Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor. Cîrstea, OUT de la Wimbledon! Emma Răducanu a jucat impresionant și s-a calificat în turul 4

Vlad Dumitrescu

Actualizat 03/07/2021 la 17:03 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată de Emma Răducanu în turul al treilea de la Wimbledon (3-6, 5-7).

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Partida a început extrem de echilibrat. Sorana a avut mari dificultăți în a-și menține serviciul, însă experiența a ajutat-o în cele din urmă iar românca a fost cea care a obținut primul break al meciului. Numărul 45 mondial a profitat de o dublă greșeală comisă de Emma Răducanu și a transformat a doua minge de break pentru a face 3-1.
De aici însă, totul s-a schimbat. Răducanu a avut în permanență publicul de partea sa iar loviturile ei erau primite cu urale de englezi. Răducanu a lovit variat iar scurtele ei și backhandul remarcabil au forțat-o pe Sorana să joace mai riscant iar asta s-a simțit. Drept urmare, Răducanu a obținut rebreakul imediat iar ce a urmat a fost o dominare totală.
Adolescenta și-a câștigat fără probleme serviciul și apoi a făcut un nou break, unul controversat însă. Sorana a discutat momente bune cu arbitrul după ce serviciul ei la minge de break a fost constatat ca fiind out. A cerut challenge dar degeaba - mingea a fost afară. De aici, Emma a mărșăluit spre victorie în primul set, pe care și l-a adjudecat cu 6-4, după cinci game-uri consecutive câștigate, spre încântarea publicului gazdă.
Setul al doilea a continuat în același ritm. Returul Emmei Răducanu a fost cu adevărat impecabil - Sorana nu a avut niciun răspuns astfel că scorul s-a făcut rapid 3-0 pentru britanică. Cu toate acestea, deși totul părea să curgă în direcția britanicei, două mingi de break ratate au fost esențiale. Sorana a câștigat game-ul pentru ca apoi să facă imediat rebreak, urmat de un al treilea game consecutiv câștigat care ne-a adus la egalitate în al doilea set.
După un game maraton de aproape 15 minute câștigat în cele din urmă de Sorana, Emma Răducanu și-a câștigat serviciul fără emoții pentru a ajunge din nou la conducere în set, 5-4.
În cele din urmă s-a ajuns în prelungiri în set, însă la 6-5, Răducanu a făcut break-ul decisiv și s-a impus în fața Soranei.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo