Articol scris de Alex Masgras
După ce meciul dintre Hurkacz și Medvedev a ajuns în setul al patrulea pe terenul cu numărul 2, ploaia a dat planurile peste cap iar cei doi jucători au fost nevoiți să reia meciul a doua zi, pe terenul central, cu acoperișul tras. Acest lucru se pare că l-a ajutat pe polonezul de 24 de ani care a reușit să câștige în fața numărului 2 mondial cu scorul de 2-6, 7-6(2), 3-6, 6-3, 6-3.
Adversarul lui Hurkacz, Roger Federer, a avut o zi în plus de odihnă, dar acest lucru nu pare să fie o problemă pentru polonezul de pe locul 18 ATP. Ba mai mult, acesta este de părere că întreruperea produsă de ploaie l-a ajutat.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM O ZI
"Mă ajută că am jucat și azi (nr. ieri) pentru că m-am obișnuit cu condițiile de pe terenul central, cu acoperișul tras, cum sare mingea, cu publicul. Cred că mă va ajuta pentru meciul următor dar trebuie să mă pregătesc foarte bine tactic. O să vorbesc cu antrenorul meu ca să fim pregătiți pentru meciul din sferturi", a declarat Hurkacz la finalul partidei cu Medvedev.

Wimbledon 2021 | "Federer este o inspirație pentru mine"

Roger Federer și Hubert Hurkacz s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul ATP, atunci când Federer a câștigat meciul de la Indian Wells din 2019, scor 6-4, 6-4. Înaintea partidei de pe terenul central, Hurkacz a avut numai cuvinte frumoase la adresa campionului elvețian.
"Roger este un jucător special, este o inspirație pentru mine. Succesul pe care l-a avut, modul cum joacă în momentele importante, chiar e special. Cred că tenisul a crescut datorită carierei sale de succes, dar și a modului său de a fi", a spus Hurkacz, care se află pentru prima oară în carieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam.
Partida dintre Federer și Hurkacz este programată astăzi pe terenul central și va începe după ce se va termina partida dintre Djokovic și Fucsovics.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
IERI LA 06:52
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
IERI LA 06:00