Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Războiul Ostapenko - Tomljanovic s-a mutat la conferința de presă. Acuze incredibile

Cristian Mihală

Publicat 03/07/2021 la 21:42 GMT+3

Wimbledon 2021 | Jelena Ostapenko și Ajla Tomljanovic și-au continuat duelul verbal de pe teren și la conferința de presă de după partidă. Cele două s-au acuzat reciproc de lipsă de respect.

Jelena Ostapenko (rechts) und Ajla Tomljanovic waren sich in Wimbledon nicht grün

Credit imagine: Twitter

Partida dintre Ostapenko și Tomljanovic a fost una memorabilă, australianca revenind spectaculos, după ce a pierdut primul set, scor 4-6, 6-4, 6-2.
În decisiv, la 4-0 pentru sportiva de la Antipozi, letona a cerut intervenția medicului, spre stupefacția adversarei, care a acuzat-o că se preface. "Știi că minte, toți știm asta", i-a spus Tomljanovic arbitrului. . Lucrurile nu s-au calmat nici la final, când cele două sportive s-au întâlnit la fileu pentru clasicul salut. "Comportamentul tău e teribil. Ai zero respect (n.r.pentru adversare)", i-a spus Ostapenko oponentei. Tomljanovic a replicat imediat: "Tu vorbești".

Wimbledon 2021 | Duelul verbal dintre Ostapenko și Tomljanovic s-a mutat la conferința de presă

Evident, la cele două conferințe de presă, cele două sportive au fost întrebate despre incident și acestea au continuat să se acuze reciproc.
Jelena Ostapenko
"Cred că e foarte urât ce a făcut. Cum poți să mă faci mincinoasă când știi 0 despre cum mă simt eu? Poate că aveam o accidentare dinainte și acum a recidivat, nu știi ce se petrece cu mine? Cum să spui așa ceva în fața tuturor? Cred că e lipsă de respect. Nu am fost deloc ok fizic, dacă jucam la 50% din capacitatea mea, o învingeam", a spus Ostapenko la conferința de presă.
Ajla Tomljanovic
"Nu am greșit cu nimic, din punctul meu de vedere. Am jucat destule meciuri, știu exact când cineva e accidentat și când nu e. Să spună despre mine că sunt lipsită de respect e intolerabil. E un comportament rușinos pentru cineva care a câștigat un Grand Slam. Lipsită de respect a fost ea. A făcut ce a făcut la 4-0, când mă pregăteam să servesc. Nu faci așa ceva, mai ales la Wimbledon, cel mai important turneu din sportul nostru", a tunat Tomljanovic.
În optimile de finală, Tomljanovic o va întâlni pe marea revelație a Wimbledon 2021, Emma Răducanu. Aceasta a trecut cu 6-3, 7-5 de reprezentanta noastră, Sorana Cîrstea.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo