Articol scris de Alex Masgras
Rusul în vârstă de 25 de ani vine la Londra după ce săptâmăna trecută a reușit să câștige turneul de la Mallorca după o finală în care l-a învins pe americanul Sam Querrey, scor 6-4, 6-3, în doar 63 de minute. "Întotdeauna e bine să câștigi un titlu înainte de un Grand Slam. Mă simt la 100% din punct de vedere fizic. Era foarte important pentru încrederea mea să văd cum trebuie să joc pe iarbă și ce trebuie să fac. Finala a fost cel mai bun meci al meu acolo și vin foarte încrezător la Londra", a spus Medvedev, citat de atpworldtour.com.

Medvedev, duel cu repetiție la Wimbledon 2021

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE
Numărul 2 mondial va debuta la turneul de la Wimbledon în ziua de marți, atunci când îl va întâlni pe germanul Jan-Lennard Struff. Cei doi s-au mai întâlnit și în urmă cu două săptămâni atunci când Medvedev a fost învins de neamțul de pe locul 45 la turneul de la Halle. "Cu siguranță va fi un meci greu. Jan este un adversar puternic, mai ales pe iarbă. E un pericol pentru jucătorii de top, a dovedit-o de atâtea ori că poate să îi învingă. La Halle nu eram în cea mai bună formă și tot am avut șanse bune în primul set. Dacă joacă un tenis bun și servește bine, nu va fi ușor pentru mine. Poate fi un meci bun, sper ca eu să ies învingător din el", a declarat Medvedev înaintea turneului de la Wimbledon.
Daniil Medvedev a vorbit și despre numărul 1 mondial, Novak Djokovic, pe care l-a întâlnit în acest an în finala pierdută de rus la Australian Open. Nole a făcut public că își dorește Marele Șlem, o greșeală în termeni de presiune pe care și-o pune singur pe umeri, crede rusul. "Djokovic încearcă să reușească ceva special anul acesta. Cu toate acestea, cu cât știm cât înseamnă pentru el aceste obiective și cât de mult muncește pentru a le realiza, crește presiunea. Va fi interesant de urmărit la Wimbledon, Jocurile Olimpice și US Open pentru că va da cu siguranță tot ce poate pentru a le câștiga", a spus Medvedev despre Nole.
Turneul de la Wimbledon începe astăzi și va fi transmis în România în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51