Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Monica Niculescu, de neoprit! Românca s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/06/2021 la 15:33 GMT+3

Monica Niculescu a trecut de ultima etapă a calificărilor și li se va alătura compatrioatelor sale pe tablocul principal.

Monica Niculescu | Tennis | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Timeea Franțescu
Monica Niculescu, singura reprezentantă a României rămasă în calificările de la Wimbledon, a reușit victoria împotriva sportivei din America, Kristie Ahn, într-un meci de o oră și 49 de minute. Românca a învins-o pe favorita 13 a calificărilor în doar două seturi, scor 7-5, 6-1, într-o partidă în care serviciul sportivei noastre a fost la un nivel înalt.
Odată cu victoria Monicăi, țara noastră va avea șase reprezentante pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon. Astfel, ea se va alătura jucătoarelor Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Țig, Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu, care sunt calificate automat în primul tur.
Victoria Monicăi este vestea de care tenisul românesc avea nevoie, după ce ieri toți jucătorii din țara noastră care au luptat în calificările turneului de la All England Club au fost eliminați, iar astăzi, Simona Halep, campioana en-titre a turneului, și-a anunțat retragerea.
Pentru prezenţa în primul tur al competiției, Niculescu va fi recompensată cu aproape 56.000 de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo