Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wimbledon 2021 | Organizatorii au publicat lista capilor de serie! Halep, a 2-a favorită la feminin

Nicu Savin

Publicat 23/06/2021 la 15:23 GMT+3

Wimbledon 2021 | Organizatorii au anunțat lista oficială a capilor de serie pe cele două tablouri. La masculin, liderul mondial Novak Djokovic va fi principalul masculin, în timp ce Halep va fi a 2-a favorită la feminin, după Ashleigh Barty.

Simona Halep și Novak Djokovic, pe aceeași lungime de undă

Credit imagine: Eurosport

Au mai rămas doar câteva zile până la startul celui de-al 3-lea turneu de Grand Slam al anului, iar organizatorii au anunțat lista finală a capilor de serie de pe cele două tablouri de simplu.
Novak Djokovic și Simona Halep sunt deținătorii trofeelor, însă doar sârbul va fi cap de serie numărul unu. La feminin, această postură îi va aparține lui australiencei Ashleigh Barty, ocupanta primei poziții în ierarhia WTA.

Wimbledon 2021 | Organizatorii au anunát lista capilor de serie

Al doilea pe lista capilor de serie la masculin va fi rusul Daniil Medvedev, iar al treilea Dominic Thiem, asta dacă austriacul va fi la start, după ce s-a retras ieri de la turneul de la Mallorca din cauza unei accidentări, iar prezența la All England Club este sub semnul întrebării.
Roger Federer, de 8 ori câștigător la Wimbledon, va fi cap de serie 7, astfel că există posibiliatatea de a fi pe același sfert de tablou cu Djokovic, ceea ce ar crea premisele unui sfert de finală de vis.
La feminin, după Barty și Halep urmează Aryna Sabalenka și Elina Svitolina, în timp ce Serena Williams va fi cap de serie 7. Iga Swiatek, fostă câștigătoare la junioare la Wimbledon, va fi a 8-a favorită a competiției.
Pentru prima dată din 1978, Marea Britanie va avea 3 reprezentanți pe lista capilor de serie la Wimbledon: Daniel Evans (23) și Cameron Norrie (30) la masculin, respectiv Johanna Konta (28) la feminin.
Tragerea la sorți a tablourilor de concurs pentru turneul de la Wimbledon va avea loc vineri, 25 iunie.
Grand Slam-ul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo