Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoții mari pentru Nick Kyrgios înainte de Wimbledon! Australianul a anunțat că e accidentat

Irina Aldea

Actualizat 19/06/2023 la 16:48 GMT+3

Cu gândul la Wimbledon, Kyrgios s-a retras de la Halle Open invocând o problemă la genunchi. Australianul vrea să-și protejeze șansele la All England Club, după ce anul trecut a fost învins în marea finală de Novak Djokovic. El trebuia să joace cu Lorenzo Sonego în Germania și a fost înlocuit de lucky loserul Aslan Karatsev: "Încerc doar să-mi ofer cea mai bună șansă de a concura la Wimbledon".

Nick Kyrgios

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios nu va participa la turneul Halle Open din Germania, deoarece se confruntă cu o accidentare la genunchi care durează mai mult decât anticipa el inițial. Australianul a prioritizat al treilea turneu major al anului și vrea să își ofere cea mai bună șansă posibilă de a obține un rezultat mai bun decât cel obținut anul trecut la All England Club, când a terminat pe locul al doilea, în fața lui Novak Djokovic.
Kyrgios a ratat prima jumătate a sezonului 2023 pentru că a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng, revenind în acțiune abia săptămâna trecută, la Stuttgart. El a pierdut în fața lui Yibing Wu cu 5-7, 3-6 în primul său meci de la revenire, iar în timpul partidei a sugerat că genunchiul său nu a răspuns bine, spunând că îl putea "simți la fiecare punct".
CITEȘTE ȘI:

Nick Kyrgios, emoții mari înainte de Wimbledon

Se crede că accidentarea nu este gravă, ci mai degrabă o măsură de precauție pentru a-și proteja șansele la Wimbledon: "Nu voi putea concura la Halle în acest an", a spus el într-un mesaj video pe Instagram. "Încă mă confrunt cu câteva probleme la genunchi, încerc doar să îmi ofer cea mai bună șansă de a concura la Wimbledon. După cum știți cu toții, acel turneu înseamnă foarte mult pentru mine și vreau doar să fac totul bine pentru corpul meu. Nu am vrut să merg acolo și să nu vă ofer aceeași performanță pe care am avut-o anul trecut. Să sperăm că anul viitor voi fi suficient de sănătos pentru a juca", a transmis australianul.
Kyrgios trebuia să joace cu Lorenzo Sonego în primul tur și a fost înlocuit de lucky loserul Aslan Karatsev. Kyrgios, în vârstă de 28 de ani, a ajuns anul trecut în finala de la Wimbledon și a luat primul set împotriva lui Djokovic, înainte ca marele campion sârb să revină și să câștige titlul cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, 7-6. Wimbledon începe luni, 3 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo