Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicholas David Ionel a fost eliminat în primul tur al calificărilor de la Wimbledon! Românul, învins clar

Irina Aldea

Actualizat 26/06/2023 la 19:37 GMT+3

Nicholas David Ionel a fost eliminat încă din primul tur în calificările de la Wimbledon. Ionel, singurul român prezent pe tablou, a cedat în minimum de seturi în fața francezului Laurent Lokoli.

Nicholas Ionel

Credit imagine: Instagram

Nicholas David Ionel, ocupant al locului 191 ATP, a fost învins încă din primul tur în calificările celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Ionel, singurul român prezent pe tablou, a cedat în minimum de seturi în fața francezului Laurent Lokoli.
Lokoli, aflat pe locul 198 ATP, s-a impus cu scorul de 6-1, 7-6 (7), la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute de joc. Acum, francezul în vârstă de 28 de ani se va duela în continuare la All England Club cu slovacul Norbert Gombos (145 ATP).

David Nicholas Ionel, eliminat încă din turul 1 al calificărilor de la Wimbledon

În vârstă de 20 de ani, David Nicholas Ionel, aflat cel mai sus în ierarhia mondială pe locul 184 ATP, traversează o perioadă de joc foarte slabă. Românul a acumulat patru înfrângeri consecutive. Antrenat de Andrei Pavel, Ionel nu a reușit până în prezent să treacă de turul 1 al calificărilor la niciunul dintre cele patru turnee majore.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo