Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După Winners Open, câștigat de Andrea Petkovic, România va mai organiza un turneu WTA în acest an

Nicu Savin

Actualizat 09/08/2021 la 00:27 GMT+3

Winners Open, tuneul WTA 250 care a avut loc în această săptămână la Cluj-Napoca, s-a încheiat astăzi cu victoria Andreei Petkovic. La final, organizatorii au dat o veste mare iubitorilor de tenis din România, anunțând că un nou turneu WTA va fi organizat la Cluj-Napoca în acest an.

Andrea Petkovic

Credit imagine: Getty Images

Andrea Petkovic (91 WTA) este prima campioană de la Winners Open. Jucătoarea din Germania nu a avut milă de egipteanca Mayar Sherif (119 WTA), pe care a învins-o în finală cu un dublu 6-1, după numai o oră și 2 minute de joc.
Acesta a fost cel de-al 7-lea titlu WTA din cariera Andreei Petkovic și primul din 2015 încoace. Ajunsă la 33 de ani, tenismena germană care a ocupat poziția 9 în clasamentul WTA în 2011 a traversat o perioadă foarte dificilă în ultimii ani din cauza unor accidentări. 2021 reprezintă însă un an foarte bun pentru aceasta, care în urmă cu câteva săptămâni a mai jucat o finală, la Hamburg, pe care a pierdut-o în fața Gabrielei Ruse.

Cluj-Napoca va mai găzdui un turneu WTA în 2021

Turneul organizat la Cluj-Napoca a fost un real succes, iar organizatorii au anunțat că orașul din Ardeal va mai găzdui încă o competiție WTA în 2021. La finalul lunii octombrie va avea loc un nou turneu, care se va desfășura in-door, în sala polivalentă din Cluj-Napoca.
"Aş vrea să fac un anunţ extraordinar. În 25 octombrie, mai avem un turneu WTA 250 la Cluj, în BT Arena. Va fi o săptămână specială, ultima înaintea Turneului Campioanelor, aşa că ne aşteptăm să participe multe jucătoare de top", a spus Patrick Ciorcilă, imediat după finala câștigată de Petkovic, citat de digisport.ro
Așadar, deși este vorba despre turnee mai mici, Cluj-Napoca va fi printre puținele orașe din lume care găzduiește 2 competiții sub egida WTA într-un singur sezon.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo