Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala Winners Open la Cluj! Înfrângere gra cu Mayar Sherif

Irina Aldea

Publicat 07/08/2021 la 17:39 GMT+3

Mihaela Buzărnescu a ratat, sâmbătă, calificarea în finala turneului WTA de la Cluj-Napoca. Sportiva noastră a fost învinsă de egipteanca Mayar Sherif în penultimul act.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Eurosport

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de egipteanca Mayar Sherif cu 7-6 (1), 6-4, sâmbătă, în semifinalele turneului Winners Open, primul turneu WTA de la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale de 235.238 de dolari. Buzărnescu (33 ani, 170 WTA) a cedat în fața adversarei din penultimul act după aproape două ore de luptă (1 h 56 min).
Sherif (25 ani, 119 WTA), care a devenit la Cluj-Napoca prima jucătoare egipteană care accede în sferturile unui turneu WTA, a început mai bine şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar Buzărnescu a reuşit trei game-uri la rând şi a condus pentru prima oară, cu 4-3. Românca a avut o minge de set la 6-5, dar în cele din urmă s-a ajuns în tiebreak.

Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala de la Winners Open

Enervată de o decizie a arbitrului, Buzărnescu şi0-a pierdut concentrarea şi a greşit mult în tiebreak, adjudecat de adversara sa cu 7-1.Buzărnescu nu s-a regăsit nici în debutul setului secund, Sherif ajungând să aibă 4-0. Mihaela a avut o revenire remarcabilă şi a egalat, 4-4, dar Sherif a reuşit să câştige ultimele două ghemuri, setul (6-4) şi meciul.
Buzărnescu va primi un cec de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA. În cealaltă semifinală se vor confrunta sportiva din Germania, Andrea Petkovic, a doua favorită, şi pe sârboaica Aleksandra Krunic, venită din calificări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo