WTA Dubai | Simona Halep s-a impus de 2 ori în acest turneu care se muta în fiecare an de la Doha la Dubai. Românca a câștigat în ambele locații, ultima dată în 2020. Halep va juca împotriva americancei Alison Riske, una dintre jucătoarele care nu au reușit niciodată să o învingă.
Halep nu i-a dat nici o șansă lui Riske în 2015 la Roma, unde s-a impus scurt cu 6-3, 6-0. A doua întâlnire directă a fost la Beijing în 2017, iar Halep a avut nevoie de trei seturi pentru o victorie în primul tur. Tot în runda inaugurală, dar la Roland Garros, Halep a pierdut primul set, dar a jucat perfect și s-a calificat în turul 2 în 2018 după un dublu 6-1. Clasată pe locul 22 în WTA, Halep nu este între primele 8 favorite la Dubai și se poate spune că a avut șansă la tragerea la sorți. Riske este pe locul 55 WTA și a primit un wild card în Emirate.
Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 4 ORE

WTA Dubai | Simona Halep, drum complicat către trofeu

Simona Halep a evitat favoritele la tragerea la sorți pentru primul tur, dar pe măsură ce va avansa în turneul din Emirate poate da peste adversare foarte puternice.
Traseul virtual către finală arată așa:
  • turul 2 - Badosa (favorită 3)
  • turul 3 - Jabeur (favorita 8)
  • semifinala - Sabalenka (favorita 1) sau Swiatek (favorita 6)
  • finala - Krejcikova (favorita 3) sau Muguruza (favorita 4) sau Kontaviet (favorita 7)
În 2021, Garbine Muguruza s-a impus la Dubai după o finală cu Barbora Krejcikova câștigată cu 7-6, 6-3.

WTA Dubai | Surprinzătoarea Irina Begu, adversară din calificări

Irina Begu a surprins pe toată lumea cu calificarea în semifinale la St. Petersburg, unde se va lupta azi cu favorita principală Maria Sakkari. Begu n-a pierdut set în Rusia și a obșinut succese superbe cu Zhang, Kvitova și Martincova.
La Dubai, Begu va avea o adversară din calificări, dar într-un potențial tur dă peste a doua favorită, Barbora Krejcikova, finalista de anul trecut.
Avem 2 fete în primul tur al calificărilor la Dubai. Jaqueline Cristian are merci tare cu Siniakova, iar Gabriela Ruse se va lupta cu Gasanova.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 5 ORE