Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep are șansa revanșei la Dubai! Anunțul făcut de organizatori

Irina Aldea

Actualizat 13/02/2020 la 10:15 GMT+2

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, are șansa revanșei cu cea care a eliminat-o în penultimul act la Australian Open, Garbine Muguruza.

Halep

Credit imagine: Eurosport

Garbine Muguruza (16 WTA), finalistă la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, va intra în competiție la turneul de categorie Premier de la Dubai, după ce a primit un wild card din partea organizatorilor. În 2019, turneul din Emiratele Arabe Unite a fost câștigat de Belinda Bencic. Simona Halep s-a impus la ediția din 2015.
"Garbine a fost lider mondial și este clar că joacă din nou la cel mai înalt nivel. La a 20-a ediție a turneului WTA de la Dubai, așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă ea poate deveni a 14-a campioană a competiției la finalul unei săptămâni care va fi cu siguranță fascinantă", a spus Salah Tahlak, directorul turneului de la Dubai.

Simona Halep, șansa revanșei

Sportiva din Spania, în vârstă de 26 de ani, a disputat în acest an finala de la Melbourne la Australian Open. Ea a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, scor 4-6, 6-2, 6-2. În semifinalele competiției de la Melbourne, iberica a trecut de Simona Halep, cu scorul de 7-6 (8), 7-5. Turneul de la Dubai se va juca în perioada 17-22 februarie, iar Simona Halep va fi cap de serie numărul 1. Competiția face parte din categoria Premier și este dotată cu premii de $2,643,670.
La Dubai se vor afla pe tabloul principal jucătoare de top precum Karolina Pliskova (3 WTA), Elina Svitolina (4 WTA), Belinda Bencic (5 WTA), Sofia Kenin (7 WTA), Kiki Bertens (8 WTA) sau Aryna Sabalenka (13 WTA). Printre absențele de seamă din turneu se regăsesc Ashleigh Barty, Serena Williams și Bianca Andreescu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo