Karolina Pliskova, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, a câștigat meciul cu Bianca Andreescu din cadrul grupei violet în urma abandonului jucătoarei din Canada, scor 6-3. Deși Bianca a condus în debutul partidei cu scorul de 2-0, ea s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să se retragă.
La sesiunea de on-court coaching, Bianca i-a spus antrenorului ei că nu vrea să se oprească pentru că adversara ei greșește foarte mult și că ar abandona doar dacă ar juca împotriva Simonei Halep: "Genunchiul meu s-a răsucit, am auzit un zgomot. Doctorul mi-a validat că e vorba de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi! Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg și mă doare! Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult".

Karolina Pliskova a replicat în conferința de presă

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Karolina Pliskova a vorbit și ea despre accidentarea Biancăi Andreescu. Cehoaica a mărturisit că se aștepta ca adversara ei să ceară intervenția medicilor: "Nu știu cât de rău este. Mă așteptam să cheme fizioterapeutul, cred că în fiecare meci a făcut asta. Nu a fost deloc o surpriză pentru mine. Nu știam că este chiar atât de rău. Evident, îmi pare rău pentru ea".
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21