Karolina Pliskova, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, a câștigat meciul cu Bianca Andreescu din cadrul grupei violet în urma abandonului jucătoarei din Canada, scor 6-3. Deși Bianca a condus în debutul partidei cu scorul de 2-0, ea s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită să se retragă.
La sesiunea de on-court coaching, Bianca i-a spus antrenorului ei că nu vrea să se oprească pentru că adversara ei greșește foarte mult și că ar abandona doar dacă ar juca împotriva Simonei Halep: "Genunchiul meu s-a răsucit, am auzit un zgomot. Doctorul mi-a validat că e vorba de menisc! Nu pot să mă las aproape deloc pe genunchi! Se aude un zgomot de fiecare dată când alerg și mă doare! Nu vreau să mă opresc. Dacă jucam cu Simona, atunci ok, dar Karolina ratează mult".

Karolina Pliskova a replicat în conferința de presă

US Open
US Open, ziua 10 | Alcaraz, victorie în 5 ore cu Sinner. Cum arată tabloul semifinalelor la feminin
07/09/2022 LA 12:23
Karolina Pliskova a vorbit și ea despre accidentarea Biancăi Andreescu. Cehoaica a mărturisit că se aștepta ca adversara ei să ceară intervenția medicilor: "Nu știu cât de rău este. Mă așteptam să cheme fizioterapeutul, cred că în fiecare meci a făcut asta. Nu a fost deloc o surpriză pentru mine. Nu știam că este chiar atât de rău. Evident, îmi pare rău pentru ea".
US Open
Au fost stabilite sferturile de finală pe tabloul feminin la US Open! Iga Swiatek, în pole-position
06/09/2022 LA 02:42
US Open
US Open, ziua 6 | Sinner, Swiatek, Nadal, Alcaraz, Pegula și Kvitova, în optimile de finală
03/09/2022 LA 09:52