Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Madrid | Ana Bogdan, învinsă fără drept de apel în primul tur de Anastasija Sevastova

Irina Aldea

Actualizat 29/04/2021 la 18:41 GMT+3

Ana Bogdan a fost învinsă clar în turul inaugural la Madrid de către Anastasija Sevastova. Sportiva noastră a reușit să-și adjudece doar 3 game-uri în tot meciul.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

  • Game, set & meci Anastasija Sevastova! Letona s-a impus în fața Anei Bogdan, scor 6-0, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 9 minute de joc. În continuare, letona se va duela cu Johanna Konta la Madrid.
  • UPDATE / Anastasija Sevastova a câștigat la 0 primul set, după 30 de minute de joc.
  • UPDATE / Anastasija Sevastova a obținut primul break al meciului.
  • UPDATE / A început meciul din primul tur! Ana Bogdan servește prima.
Ana Bogdan a obținut, miercuri, calificarea pe tabloul principal de la Madrid (competiție patronată de Ion Țiriac), după ce a reușit să revină de la 0-1 la seturi. Ocupantă a locului 102 în clasamentul mondial, Ana a cedat primul set contra lui Nao Hibino (82 WTA), scor 6-4. Sportiva noastră a avut inspirația de a-și schimba tactica și a eliminat din greșelile neforțate.
Până la urmă, Ana Bogdan a câștigat următoarele două seturi (6-3, 6-4), iar calificarea a venit după un meci de mare luptă de două ore și 6 minute de joc. În primul meci din calificări, Ana Bogdan a trecut în două seturi foarte disputate (7-6, 7-5) de Katerina Siniakova (67 WTA). De partea cealaltă, Sevastova a trecut în calificări la Madrid de Pironkova și Kostyuk.

WTA Madrid | Ana Bogdan – Anastasija Sevastova, în primul tur

În turul inaugural, Ana Bogdan o va întâlni la Madrid pe Anastasija Sevastova, care a ajuns până în optimile de finală la Roland Garros 2019. Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori în carieră. Ana conduce cu 2-1 în meciurile directe, ultima partidă între cele două disputându-se în acest an, la Australian Open, când românca s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-3. În trecut, ele s-au mai confruntat pe zgura de la București, suprafață pe care și-au împărțit victoriile.
La Caja Magica, Simona Halep va juca în turul inaugural împotriva Sarei Sorribes Tormo (46 WTA), Sorana Cîrstea o va întâlni pe Jessica Pegula (33 WTA), în timp ce Irina Begu va disputa un meci cu Daria Kasatkina (37 WTA). Mutua Madrid Open se desfășoară în perioada 29 aprilie - 8 mai. Turneul este de categorie "WTA 1000" și se dispută pe zgură. Campioana en-titre este Kiki Bertens, ea trecând în finală de Simona Halep (6-4, 6-4). Jucătoarea noastră a câștigat trofeul în capitala Spaniei de două ori: 2016 și 2017.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Programul transmisiunilor Eurosport Player - 29 aprilie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo