Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"I-a trântit ușa în nas!" Ce a remarcat WTA după ce Simona Halep a pierdut clar cu Alexandrova

Irina Aldea

Actualizat 05/02/2021 la 14:33 GMT+2

Simona Halep a fost învinsă azi în sferturile de finală ale probei de simplu la Gippsland Trophy de Ekaterina Alexandrova, acuzând probleme în zona lombară. WTA a scris despre înfrângerea categorică încasată de campioana noastră.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost învinsă vineri de Ekaterina Alexandrova în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy. Campioana noastră a acuzat dureri în zona lombară și a încasat o înfrângere usturătoare, scor 2-6, 1-6, după doar o oră de joc. Simona a început excelent partida și și-a adjudecat primele două game-uri categoric, însă apoi a urmat o serie de nu mai puțin de nouă game-uri consecutive câștigate de adversara ei.
Simona a părut descumpănită ulterior și nu a mai forțat deloc. Când lucrurile au început să degenereze cu adevărat, Simona a solicitat intervenția fizioterapeutului, însă intervenția a fost scurtă pe teren. Până la final, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA a părut că nu vrea să forțeze și să riște o accidentare cu doar câteva zile rămase până la startul primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

WTA a comentat înfrângerea suferită de Simona Halep la Gippsland Trophy

La câteva minute după înfrângerea suferită de sportiva noastră, WTA Insider a anunţat eliminarea Simonei Halep de la Gippsland Trophy şi a scris despre problemele pe care le-a acuzat românca în meciul din sferturi: "Ekaterina Alexandrova îi trânteşte uşa în nas unei Simona Halep uşor afectată, lovind adânc şi plat pentru a câştiga cu 6-2, 6-1 şi a avansa în semifinalele Gippsland Trophy. Halep a părut să aibă probleme la spate, dar Alexandrova a găsit colţurile terenului", a transmis WTA, după meci.
Așa arată traseul virtual al Simonei Halep:
  • 1R: Lizette Cabrera
  • 2R: Doi/Tomljanovic
  • 3R: Kudermetova
  • 4R: Swiatek/Rybakina
  • QF: Serena Williams
  • SF: Osaka/Muguruza
  • F: Barty/Kenin/Svitolina
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
picture

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo